|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Lunna kandydat

|
Wysłany: Sro 23 Lis 2022, 12:26 Temat postu: |
|
|
A czy ktoś z Was interesuje się może jeździectwem ? jeździ lub na co dzień opiekuje się końmi ? Jeśli tak, to zdecydowanie warto zajrzeć do sklepu Konik https://konik.com.pl/. Bardzo szeroki asortyment, znajdziecie tu także profesjonalną odzież, obuwie czy akcesoria i dla jeźdźca i dla konia. Solidna jakość a do tego przyzwoite ceny. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dooley.abdiel początkujący

|
Wysłany: Sro 23 Lis 2022, 19:21 Temat postu: |
|
|
Moim ulubionym hobby jest nurkowanie  |
|
Powrót do góry |
|
 |
emmanuelle.kiehn początkujący

|
Wysłany: Czw 24 Lis 2022, 16:09 Temat postu: |
|
|
Czy uważacie, że czytanie to ciekawe hobby? Ponieważ od niedawna bardzo wkręciłam się w przeglądanie różnego rodzaju artykułów informacyjnych w internecie. Najbardziej do gustu przypadł mi ten portal https://warszawa-wiadomosci.pl z wiadomościami o Warszawie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
allene.barrows początkujący

|
Wysłany: Pią 25 Lis 2022, 18:15 Temat postu: |
|
|
Ja też najbardziej lubię czytanie książek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkki uzależniony

|
Wysłany: Pią 2 Gru 2022, 13:41 Temat postu: hobby |
|
|
Jakie hobby łagodzi stres ? - myślę ,że każde , bo przecież hobby jet tym zajęciem, które najbardziej lubimy.Ja na przykład od zawsze lubiłam tańczyć i postanowiłam coś z tym zrobić a nie tylko mówić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
berka uzależniony

|
Wysłany: Pon 5 Gru 2022, 8:01 Temat postu: |
|
|
Głównie czytanie - prowadzę trzy kluby dyskusyjne (w Kielcach, Warszawie i w mojej pracy), więc dość regularnie są spotkania, na które czytam konkretne książki. Lubię też przygotowanie się do dyskusji, bo bardziej tę książkę analizuję, woęcej czasu jej poświęcam. Poza tym uczę się włoskiego (zaczęłam od podstaw), chodzę na długie spacery, również z mook kotem, ale to wtedy trochę inny rodzaj spaceru. Zastanawiam się nad klubem szachowym, są takie zajęcia w mojej dzielnicy.
https://mamine.pl/aktywne-imprezy-integracyjne-dla-firm-10-swietnych-pomyslow/
W Warszawie polecam Airo. Można zorganizować tam imprezę integracyjną, jest tam jednak wiele innych sposobów na spędzenie czasu aktywnie. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kowal31 uzależniony

|
Wysłany: Pią 9 Gru 2022, 16:23 Temat postu: |
|
|
W moim przypadku sporo podróżuje, uwielbiam poznawać nowe miejsca oraz ludzi.
artykuły dekoracyjne |
|
Powrót do góry |
|
 |
pinkki uzależniony

|
Wysłany: Pią 16 Gru 2022, 11:20 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnio trafiłam na artykuł o naprawdę nietypowym i ciekawym hobby, mianowicie chodzi o hobby horse czyli ujeżdżanie konia na patyku. Może to dla was brzmieć dziwnie, ale w Finlandii jest to oficjalną dyscypliną sportową i nawet organizują zawody. W Polsce to na razie ciekawostka, ale może być fajną formą zabawy dla całej rodziny. Tutaj Hobby horsing - Horse Club https://hclub.pl/ macie więcej informacje na ten temat i sklep z podstawowymi akcesoriami. |
|
Powrót do góry |
|
 |
vladimir40 początkujący

|
Wysłany: Nie 18 Gru 2022, 16:11 Temat postu: |
|
|
Ja wolę spokojniejsze hobby jak zbieranie znaczków  |
|
Powrót do góry |