|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Agnieszka14 uzależniony

|
Wysłany: Pon 14 Mar 2022, 22:09 Temat postu: |
|
|
Planując zakup psa najważniejsze by hodowla z jakiej go weźmiecie była sprawdzona. Za pomocą platformy https://www.look4dog.com/ bez problemu znajdziecie dla siebie pieska, dodatkowo tutaj zawartych jest sporo informacji na temat jego odżywiania itp |
|
Powrót do góry |
|
 |
Savar kandydat

|
Wysłany: Sro 16 Mar 2022, 20:36 Temat postu: |
|
|
Zdrowie naszych psiaków jest najważniejsze, dlatego warto zakupić dobrej jakości leki. Od siebie mogę zarekomendować preparaty fiprex, o których można przeczytać na stronie https://www.fiprex.pl/. Są bardzo skuteczne przeciwko pchłom i kleszczom, doskonale sprawdzają się również w przypadku pasożytów wewnętrznych. |
|
Powrót do góry |
|
 |
bezniku gaduła

|
Wysłany: Pon 28 Mar 2022, 14:40 Temat postu: |
|
|
Ja jakiś czas temu adoptowałam psa ze schroniska. Od dawna marzyłam o czworonogu, dlatego postanowiłam dać porzuconemu psiakowi nowy dom. Pies jest naprawdę super, ale przez jakiś czas bardzo dziwnie się zachowywał. Szukałam informacji na temat zbyt pobudliwego psa i trafiłam na artykuł https://mojzdrowyfutrzak.elanco.com/pl/szkolenie/frustracja-u-psa-spowodowana-brakiem-wybiegania-sie/ o frustracji psa spowodowanej brakiem wybiegania się. Kiedy zaczęłam dwa razy dziennie chodzić z moim nowym pupilem na spacer pies zdecydowanie uspokoił się i teraz już nie zachowuje się nerwowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
klarka12 maniak

|
Wysłany: Sro 13 Kwi 2022, 19:10 Temat postu: |
|
|
Pies to duża odpowiedzialność i musicie dbać o takiego zwierzaka. Pamiętajcie także o regularnym myciu zębów. Jak zastanawiacie się jaka jest najlepsza pasta do zębów dla psa to mogę wam coś polecić |
|
Powrót do góry |
|
 |
thaddeus.yost początkujący

|
Wysłany: Wto 19 Kwi 2022, 12:27 Temat postu: |
|
|
Karmę zamawiam zawsze przez sieć. |
|
Powrót do góry |
|
 |
landryneczka bywalec

|
Wysłany: Sro 8 Cze 2022, 17:54 Temat postu: |
|
|
Karme kupuje stacjonarnie bo używamy Josery a ona jest w wielu sklepach dostepna, zabawki tez raczej stacjonarnie lubie cos pomacac przed zakupem |
|
Powrót do góry |
|
 |
Junsa uzależniony

|
Wysłany: Czw 16 Cze 2022, 15:01 Temat postu: |
|
|
No tylko warto sprawdzić sobie ceny, bo jednak przez internet bywa jednak taniej. My karmę kupujemy zazwyczaj na stronie sklepu Psie Dobre https://psiedobre.pl/ bo nigdy nie narzekaliśmy na jakość, a ceny też mają naprawdę przystępne. |
|
Powrót do góry |
|
 |
jjusti18 uzależniony

|
Wysłany: Sob 2 Lip 2022, 11:20 Temat postu: |
|
|
A mnie zainteresowała karma dla psa puszka , którą znalazłam w sklepie UNISZKi. Nie wiedziałam wcześniej o tym sklepie, a szkoda - bo mają wartościowe, zdrowe i co ważne naturalne produkty dla zwierząt. Także opłaca się tam dokonać u nich zakupu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
arnold21 początkujący

|
Wysłany: Pon 4 Lip 2022, 13:46 Temat postu: |
|
|
Mój piesek również ma problemy alergiczne. |
|
Powrót do góry |