Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Zakup zasłon

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Tiaraa
gaduła
gaduła

PostPosted: Mon 17 May 2021, 15:42    Post subject: Zakup zasłon Reply with quote

Czy ktoś z was planuje zakup nowych zasłon? Szukacie sprawdzonej i atrakcyjnej oferty? Szczerze mogę wam polecić ten sklep https://firanki.pl/10-zaslony , ponieważ znajdziecie tam naprawdę bogaty wybór zasłon. Moim zdaniem prezentują się one świetnie i do tego ich ceny są bardzo przyzwoite. Lepszej okazji nie znajdziecie, gorąco polecam wszystkim zainteresowanym!
kareem.waelchi
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 18 May 2021, 15:37    Post subject: Reply with quote

Najlepiej postawić na jakieś jednokolorowe zasłony, bez zbędnych wzorów.
Back to top
View user's profile Send private message
Marika22
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 20 Jan 2022, 10:59    Post subject: Reply with quote

Zdecydowanie! Również jestem za klasyką. W sklepie Firany Ines https://firanyines.pl/58-firanki-do-salonu kupiłam za jednym zamachem firany do salonu oraz zasłonki welurowe. Bałam się tego weluru trochę, ale wyszło pięknie. Wybrałam, modny teraz, kolor butelkowa zieleń. Jest bardzo elegancko uśmiech
Back to top
yololo
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 20 Jan 2022, 16:31    Post subject: Reply with quote

kareem.waelchi wrote:
Najlepiej postawić na jakieś jednokolorowe zasłony, bez zbędnych wzorów.

Kwestia gustu, mi zawsze podobały się nie typowe, także korzystam z usług znajomej krawcowej. Nie wychodzi to znacznie taniej, ale mam dokładnie to co chcę uśmiech
Back to top
Hroba
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 21 Jan 2022, 13:51    Post subject: Reply with quote

Długo szukałem odpowiedniego sklepu, ale nigdy nie mogłem znaleźć dokładnie tego, czego potrzebowałem. To naprawdę nie jest takie proste, ale mój przyjaciel mi doradził dom i ogród to naprawdę świetny sklep i jest tam mnóstwo tego, czego potrzebuję. Jestem bardziej niż zadowolony z asortymentu ich produktów i widzę, że dbają o swoich klientów.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
Michalina89
maniak
maniak

PostPosted: Thu 27 Jan 2022, 17:01    Post subject: Reply with quote

Moim zdaniem świetne produkty tekstylne, takie jak firanki czy zasłony, zakupicie w tym sklepie internetowym https://nietylkofiranki.pl/160-firany-do-pokoju-dzieciecego . Polecam wam sprawdzenie ich sklepu, ponieważ można tam zakupić przepiękne firanki czy zasłony w bardzo dobrych cenach.
Back to top
zuz
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 10 Jan 2023, 14:48    Post subject: Reply with quote

hej, ja polecam https://decoration.com.pl/oferta/zaslony/ bardzo duży wybór do każdego wnętrza uśmiech
Back to top
Mniejsza1999
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 16 Mar 2023, 9:36    Post subject: Reply with quote

Polecam zasłony z oferty Atelierdeco. Bardzo fajne modele i wysoka jakość
Back to top
Gaduła
gaduła
gaduła

PostPosted: Sun 16 Apr 2023, 20:59    Post subject: Reply with quote

Tekstylia są nieodłącznym elementem każdego wnętrza, dlatego jeśli szukacie inspiracji do aranżacji swojego mieszkania, zerknijcie na stronę https://szalonepromocje.pl/ . Sklep oferuje bogaty wybór tkanin, firan i zasłon, które pozwolą wam na łatwe i niskokosztowe odświeżenie każdego domu. uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce