|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
andżelisia1 maniak

|
Wysłany: Wto 16 Mar 2021, 12:46 Temat postu: akcesoria samochodowe |
|
|
Cześć. Szukam dobrej firmy, w której znajdę bardzo dobrej jakości akcesoria samochodowe. Ostatnio natrafiłam na https://enerbat.eu/ według mnie to będzie najlepszy wybór, a Wy jak myślicie? |
|
Powrót do góry |
|
 |
tigerr bywalec

|
Wysłany: Wto 27 Kwi 2021, 20:25 Temat postu: |
|
|
Hejka. Jak już mowa o akcesoriach samochodowych to wszystko zależy od tego czego konkretnie poszukujemy. Bo ja na przykład od kilku dni zastanawiam się gdzie mogę znaleźć audi a6 c6 wycieraczki do szyb bo zauważyłam, że te wycieraczki co mam to nie należą do zbyt dobrych. Dlatego też chciałabym je zmienić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
konrad_rnt początkujący

|
Wysłany: Sro 28 Kwi 2021, 0:02 Temat postu: |
|
|
Moimi jedynymi akcesoriami w samochodzie są uchwyt na telefon i transmiter fm |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagodanka gaduła

|
Wysłany: Czw 6 Maj 2021, 10:30 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajne akcesoria samochodowe maja tutaj https://superwipes.pl/ w sensie chodzi mi o takie rzeczy do mycia, czyszczenia itp auto zadbane musi byc, wtedy nawet przyjemniej sie nim jezdzi |
|
Powrót do góry |
|
 |
daniel10jot początkujący

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2021, 19:01 Temat postu: |
|
|
Ja kupiłem sobie bardzo fajny grawitacyjny uchwyt samochodowy |
|
Powrót do góry |
|
 |
felicjan_kula początkujący

|
Wysłany: Czw 1 Lip 2021, 16:06 Temat postu: |
|
|
Ja kupiłem kilka potrzebnych gadżetów w zwykłych marketach |
|
Powrót do góry |
|
 |
lenkaa guru

|
Wysłany: Pon 31 Lip 2023, 6:12 Temat postu: |
|
|
W poszukiwaniu uchwytów narciarskich polecam zajrzeć do oferty jaką posiada sklep https://www.strefakierowcy.pl/filter/category,158,uchwyty-narciarskie Oferowane przez nich produkty można w prosty sposób przytwierdzić do dachu, a ich konstrukcje pozwalają na sprawne uchwycenie nart i stabilne ich zamocowanie w kilku łatwych krokach. Dodatkowo szeroki asortyment umożliwia wybór opcji idealnej dla siebie, w bardzo korzystnej cenie jak na wysoką jakość każdego ich produktu. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|