|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
duff231 bywalec

|
Wysłany: Pon 29 Mar 2021, 12:28 Temat postu: Zdrowie |
|
|
Siemanko, jak dbacie o zdrowie? Ja staram się życ ogolnie zdrowo, też się dowiaduje o róznych metodach leczenia. Akurat ostatino znalazłem https://biorezonans-wilanow.pl/. Podobno taki biorezonans bardzo pomaga na różne dolegliwości. |
|
Powrót do góry |
|
 |
izzygnr bywalec

|
Wysłany: Pon 29 Mar 2021, 14:30 Temat postu: |
|
|
Ja też staram się żyć zdrowo i czytam co i jak często. Sprawdziłam sobie ostatnio olejki CBD. I słyszałam, że bardzo dobry producent olejkow konopnych to kanabifarm. Mają tam wysokiej klasy olejki i to w dobrych cenach. |
|
Powrót do góry |
|
 |
dyzio69 bywalec

|
Wysłany: Wto 30 Mar 2021, 7:56 Temat postu: |
|
|
Każdy dba o zdrowie tak, jak może. Ja to rozumiem, dlatego przypominam, że nie powinniśmy się oceniać. U nas na przykład mają się pojawić kapsułki z cbd z punktu Konopteka . I wiem, że to pomaga na relaks.
Ostatnio zmieniony przez dyzio69 dnia Sob 23 Kwi 2022, 17:51, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
bota6 bywalec

|
Wysłany: Wto 30 Mar 2021, 11:26 Temat postu: |
|
|
Regularne przeprowadzane badanie glukozy pozwolą stwierdzić, czy istnieje zagrożenie wystąpienia cukrzycy. Szczególne jest to ważne wśród osób, które są w grupie ryzyka. Dbanie o siebie to w tym wypadku istotna i podstawa działania, więc bardzo ważne jest aby sprawdzać poziom cukru co jakiś czas. |
|
Powrót do góry |
|
 |
agatka737399 kandydat

|
Wysłany: Sro 19 Maj 2021, 11:34 Temat postu: wspomaganie leczenia raka |
|
|
Ja na przykład od kiedy zachorowałam staram się regularnie badać i szukać alternatywnych sposobów leczenia. Mam dość faszerowania się lekami i ostatnio czytam bardzo na temat wspomaganie leczenia raka . Nawet znalazłam firmę która ma bardzo szeroką ofertę z tym związaną. https://biomarinemedical.pl/ Polecam wszystkim! |
|
Powrót do góry |
|
 |
westeroswinterfell maniak

|
Wysłany: Sro 19 Maj 2021, 14:12 Temat postu: |
|
|

Ostatnio zmieniony przez westeroswinterfell dnia Sob 26 Lut 2022, 11:22, w całości zmieniany 1 raz |
|
Powrót do góry |
|
 |
kamia23 bywalec

|
Wysłany: Pią 28 Maj 2021, 0:47 Temat postu: |
|
|
Przede wszystkim regularne kontrole, badania, aktywny tryb życia i odpowiednie odżywianie. Jeśli sami o siebie nie zadbamy to nikt za nas tego nie zrobi. Staram się również śledzić aktualne nowinki medyczne, czytam, oglądam filmiki. Zobaczcie na ten odnośnie przeszczepień mikrobioty jelitowej https://www.youtube.com/watch?v=DpRuieIYLdQ warto wiedzieć, że takie zabiegu są wykonywane, kiedy i kto może taki zabieg mieć i jaka jest ich skuteczność. |
|
Powrót do góry |
|
 |
andżelisia1 maniak

|
|
Powrót do góry |
|
 |
herzog.kellen początkujący

|
Wysłany: Sro 9 Cze 2021, 9:25 Temat postu: |
|
|
Ja ostatnimi czasy sporo czytam artykułów dotyczących zdrowia, które zawierają różne wskazówki i porady. Właśnie sprawdzałam wpis dotyczący wilczej jagody, która jest rośliną trującą. Jej owoce są fioletowoczarne, warto sprawdzić jak wyglądają, aby nie pomylić jej z czymś innym, bo może być to bardzo niebezpieczne dla życia i doprowadzić nawet do śmierci. |
|
Powrót do góry |
|
 |
rafal25 kandydat

|
Wysłany: Sob 12 Cze 2021, 10:42 Temat postu: |
|
|
Zdrowo odżywiam się a oprócz tego co jakiś czas oczyszczam swój organizm stosując sprawdzonych metod tutaj https://www.bee.pl/9480-oczyszczanie-organizmu . Dzięki tej stronie możemy się dowiedzieć kiedy nasz organizm potrzebuje oczyszczenia i jakie są korzyści. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|