Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wycena nieruchomości
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
deborah
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 26 Sty 2021, 8:43    Temat postu: Wycena nieruchomości Odpowiedz z cytatem

Wycena nieruchomości Śląsk - szukam rzetelnej firmy, która wykona operat szacunkowy. Jaką możecie mi polecić?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
tomekpl
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 4 Lut 2021, 11:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Z żoną sami trafiliśmy na kilka nie najlepszych firm, na szczęście nasi znajomi polecili nam taką, z której sami korzystali. Polecam Gero Nieruchomości.
Powrót do góry
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 8 Mar 2021, 18:48    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W sumie sama wycena naszych nieruchomości jest niezwykle ważna i ja jestem zdania, że warto ją zrobić. Tak samo jak ja sprzedawałam moje mieszkanie to wtedy firma https://kupujemym.pl/ nie dość, że skupiła tą nieruchomość to jeszcze wycenę dostarczyła mi w bardzo krótkim terminie.
Powrót do góry
Tetrys87
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 18 Mar 2021, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Możesz skorzystać z firmy Evertis - działają na terenie wielkopolski, ale na pewno Ci pomogą. Wycenę nieruchomości w Szamotułach ogarnęli mi bez problemu.
Powrót do góry
tigerr
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 28 Maj 2021, 15:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A ja uważam, że wycena nieruchomości to bardzo przydatna sprawa. Bo jednak dzięki temu możemy dowiedzieć się ile mniej więcej warta jest dana nieruchomość. Ale i tak moja koleżanka ma problemy ze sprzedażą swojego mieszkania bo lokatorzy nie chcą się wyprowadzić. Więc zastanawia się czy skup nieruchomości z problemami jest możliwy?
Powrót do góry
bota6
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 31 Maj 2021, 11:23    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Potrzebujesz dobrego mieszkania w Warszawie, które będzie odpowiadało Twoim gustom, a przede wszystkim spełni wszystkie potrzeby i oczekiwania zarazem? Warto zatem pomyśleć o dobrych deweloperach, którzy w stu procentach będą odpowiadać Twoim oczekiwaniom, a jednocześnie stawiają na jakość i wysokie dopasowanie do potrzeb.
Powrót do góry
wang
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 4 Lis 2021, 15:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zakup mieszkania oczywiście nie jest łatwą decyzją. Dlatego warto poważnie przemyśleć różne możliwości. Co powiecie na przykład na nowe mieszkania puławy: https://zagieldom.pl/niwa ? Moim zdaniem będzie to bardzo dobry wybór.
Powrót do góry
Kazikdobry
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 5 Lis 2021, 12:11    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Skup nieruchomości zajmuje się też wyceną. Warto zajrzeć na ofertę https://skup123.pl/skup-mieszkan/
Powrót do góry
Pepi983
bywalec
bywalec

PostWysłany: Wto 16 Lis 2021, 21:58    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie wiedziałam, że sprzedaż nieruchomości przewłaszczonej na zabezpieczenie jest możliwa. Jak się okazuje - firma GRB Nieruchomości jest w stanie pomóc osobom w takiej sytuacji, ale ich oferta jest znacznie szersza. Ze względu na ich doświadczenie i dobre opinie można śmiało im zaufać.
Powrót do góry
barto776
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 19 Lip 2022, 19:16    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Polecam wam sprawdzić na oferty na działki na mazurach Myślę, że oferta was zainteresuje bo to bardzo atrakcyjna lokalizacja piękne działki w spokojnej okolicy. Sprawdźcie i dokładniej się z tym zapoznajcie bo ta firma ma wiele do zaoferowania
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: