Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

myślistwo jako hobby

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
vilero
początkujący
początkujący

PostWysłany: Sro 27 Sty 2021, 10:14    Temat postu: myślistwo jako hobby Odpowiedz z cytatem

Co sądzicie o takich zainteresowaniach?
Jak ktoś chce sobie postrzelać na strzelnicy, to nie widzę żadnego problemu. W końcu nikomu nie dzieje się krzywda. Ale pomiędzy treningiem myśliwskim, nawet z użyciem profesjonalnego sprzętu - takiego jak ze strony https://lowca.pl/ - a prawdziwym polowaniem jest ogromna różnica. Bylibyście w stanie potraktować to jako atrakcję, regularnie organizować całe wyprawy?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jagodanka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 9 Mar 2021, 13:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Hobby jak hobby moim zdaniem. Moj facet uwielbia myślistwo, nawet jest w jakimś klubie już ładnych pare lat. Nie mam nic przeciwko temu. Zresztą, już zanim się poznaliśmy to miał takie zainteresowania. Nawet jak jest jakaś okazja to zamawiam dla niego coś związanego z bronią, niedawno trafiłam na fajny sklep https://www.knieja.com.pl/12-czesci-do-broni bardzo dobrze zaopatrzony.
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 6 Kwi 2021, 13:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Moje hobby to numizmatyka. Uwielbiam monety i to jak ciekawą historię można dzięki nim poznać. Jeśli chcecie się sami o tym przekonać polecam wam zajrzeć tutaj https://www.skarbnicanarodowa.info.pl/srebrne-monety/ . Jest tu wiele ciekawostek o numizmatyce i historii monet, dostępnych również w sklepie Skarbnicy - naprawdę świetna sprawa!
Powrót do góry
dariusz_ema
początkujący
początkujący

PostWysłany: Wto 6 Kwi 2021, 13:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja jestem przeciwny myślistwu, niezależnie od celu jaki za sobą niesie
Powrót do góry
huberttret
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 15 Kwi 2021, 12:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Osoby traktujące myślistwo jako hobby powinny mieć zakaz wykonywania tej czynności w ogóle
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: