Wysłany: Pon 4 Sty 2021, 11:25 Temat postu: Soft Small Business
Ktoś miał styczność z tytułowym oprogramowaniem?
Jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego rozwiązania do sklepu. Chodzi o to, żeby przez "informatyzację" usprawnić pewne rzeczy. I w gotowych zestawach urządzenia + software na stronie https://gvc.pl/ przeważają rozwiązania firmowane marką Small Business.
Co sądzicie o tym programie. faktycznie jest taki dobry, a może jest coś, o czym twórcy/sprzedawcy niechętnie wspominają?
Ja niestety jeszcze nigdy nie miałam do czynienia z takimi systemami więc również ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Sama od jakiegoś czasu posiadam u siebie w firmie system ERP dostarczany przez Anegis i teraz już dokładnie wiem, że był to bardzo mądry wybór.
W kwestii oprogramowania i nowoczesnych rozwiązań technologicznych warto zaufać specjalistom. Bazując na własnych doświadczeniach, mogę polecić Software House Katowice. Proponowane przez nich opcja idealnie wpisują się w wymagania klienta i przewidują przyszłe trendy. Ich działania są skuteczne i przynoszą realne efekty.