Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Soft Small Business

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
romeg
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pon 4 Sty 2021, 11:25    Temat postu: Soft Small Business Odpowiedz z cytatem

Ktoś miał styczność z tytułowym oprogramowaniem?
Jestem na etapie poszukiwania odpowiedniego rozwiązania do sklepu. Chodzi o to, żeby przez "informatyzację" usprawnić pewne rzeczy. I w gotowych zestawach urządzenia + software na stronie https://gvc.pl/ przeważają rozwiązania firmowane marką Small Business.
Co sądzicie o tym programie. faktycznie jest taki dobry, a może jest coś, o czym twórcy/sprzedawcy niechętnie wspominająpytajnik?
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Margolcia33
maniak
maniak

PostWysłany: Nie 5 Gru 2021, 20:10    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja niestety jeszcze nigdy nie miałam do czynienia z takimi systemami więc również ciężko jest mi cokolwiek na ten temat powiedzieć. Sama od jakiegoś czasu posiadam u siebie w firmie system ERP dostarczany przez Anegis i teraz już dokładnie wiem, że był to bardzo mądry wybór.
Powrót do góry
resha
bywalec
bywalec

PostWysłany: Sro 25 Wrz 2024, 13:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W kwestii oprogramowania i nowoczesnych rozwiązań technologicznych warto zaufać specjalistom. Bazując na własnych doświadczeniach, mogę polecić Software House Katowice. Proponowane przez nich opcja idealnie wpisują się w wymagania klienta i przewidują przyszłe trendy. Ich działania są skuteczne i przynoszą realne efekty.
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: