Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Materace z kokosem

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
deborah
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 18 Dec 2020, 10:53    Post subject: Materace z kokosem Reply with quote

Polecacie materace nawierzchniowe? Śpię na kanapie i nie planuję na razie kupna łóżka, więc zastanawiam się nad tego typu materacem.
Back to top
View user's profile Send private message
Wafelka
bywalec
bywalec

PostPosted: Fri 12 Feb 2021, 13:59    Post subject: Reply with quote

Ja akurat zadecydowałam i kupiłam materac od https://materacyk.pl/ To była bardzo dobra inwestycja, bardzo zadowolona jestem, a mój kręgoslup jeszcze bardziej
Back to top
Adeks43
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 25 Aug 2022, 18:06    Post subject: Reply with quote

W mojej ocenie jak najbardziej warto poświęcić więcej uwagi na wybór jak najlepszej opcji jeśli chodzi o materac i akurat w mojej opinii poszukiwania warto rozpocząć od FDM. Tym bardziej, że tutaj trafiłem na bardzo dobry artykuł z którego dowiecie się jakie są bardzo dobre materace do spania i które na pewno świetnie się sprawdzą również u Was i skutecznie poprawią jakość snu z zachowaniem odpowiedniej twardości. Pozdrawiam!
Back to top
jjusti18
maniak
maniak

PostPosted: Wed 23 Aug 2023, 11:30    Post subject: Reply with quote

Niebyle jakie ma materace piankowe sklep Art-Medic - także w razie czego możecie sprawdzić sobie ich oferty, bo naprawdę robią wrażenie. Macie tam materace o właściwościach prozdrowotnych, które spełniają wszelkie standardy. Dopasowują się świetnie do ciała i zapewniają pełen komfort.
Back to top
maggio.karlie
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 17 Oct 2023, 19:33    Post subject: Reply with quote

Urządzając sypialnię, pamiętamy na ogół o wszystkim, tylko nie o tym, co najważniejsze. Starannie dobieramy meble i dodatki, poświęcamy dużo czasu na wybór koloru ścian, odpowiednich zasłon, nawet pościeli. A materac? Niestety, najczęściej kupowany jest ten, który rozmiarem pasuje do łóżka. To błąd, bo materac, chociaż niewidoczny, jest najważniejszym elementem wyposażenia sypialni.
bartell.jessy
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 19 Oct 2023, 14:01    Post subject: Reply with quote

Nigdy wcześniej o takich materacach nie słyszałam.
Back to top
jjusti18
maniak
maniak

PostPosted: Mon 31 Mar 2025, 15:14    Post subject: Reply with quote

To ja po długich poszukiwaniach, znalazłam idealny materac lateksowy 120x200 na stronie Emlar. Według mnie ten materac jest naprawdę świetny i solidnie został wykonany, także uważam że warto.... Myślę, że tam znajdziecie coś dla siebie idealnego.
Back to top
lenkaa
guru
guru

PostPosted: Wed 9 Apr 2025, 7:34    Post subject: Reply with quote

Bogatą i atrakcyjną ofertę materacy, łóżek, stelaży i innych elementów wyposażenia sypialni posiada sklep https://mkfoamsklep.com/ Od 20 lat są największym dystrybutorem polskiej firmy MK Foam Koło, produkującej renomowane materace. Oferowane przez nich produkty powstają przy użyciu nowoczesnych metod produkcji z wykorzystaniem najlepszych jakościowo surowców.
Back to top
noya
bywalec
bywalec

PostPosted: Thu 15 May 2025, 12:48    Post subject: Reply with quote

Mnie zainteresował materac dla osób z chorym kręgosłupem. Widziałam materac magniflex magnistretch. Czytałam o nim na tym https://www.magniflex.pl/porady/jaki-materac-na-bol-kregoslupa-ledzwiowego blogu między innymi
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce