Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Wybierasz się na wycieczkę
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
JuliusBelmont
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 20 Nov 2020, 1:56    Post subject: Wybierasz się na wycieczkę Reply with quote

Ponieważ wkrótce mam wakacje, planuję wybrać się na wycieczkę do jakiegoś ciepłego kraju. Aby zaplanować terminy, na które powinienem wziąć bilet, muszę znać prognozy pogody. Podaj mi stronę, na której mogę zapoznać się z tymi informacjami.
Back to top
View user's profile Send private message AIM Address
CoddyG
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 20 Nov 2020, 3:55    Post subject: Reply with quote

Jeśli masz wkrótce wakacje i planujesz wyjazd do jakiegoś ciepłego kraju, polecam tę stronę https://www.meteoprog.pl/pl/. Dzięki niej możesz monitorować różne parametry pogodowe, takie jak temperatura, ciśnienie atmosferyczne i temperatura wody w zbiornikach. Myślę, że to jest informacja i to Ci wystarczy.
Back to top
View user's profile Send private message
marek_bron
początkujący
początkujący

PostPosted: Sat 21 Nov 2020, 20:45    Post subject: Reply with quote

W te wakacje większość planów wakacyjnych odłożyłem na kiedy indziej, ale w przyszłe mam zamiar zrealizować wszystkie podróże i wyprawy fotograficzne Soul travel które teraz mi umknęły. Obiecałem sobie, że nic mnie przed tym nie powstrzyma.
Back to top
jadams
początkujący
początkujący

PostPosted: Sun 22 Nov 2020, 15:15    Post subject: Reply with quote

Jest mnóstwo takich stron, wystarczy wpisać w wyszukiwarkę.
Back to top
Krisiti90
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 24 Nov 2020, 15:07    Post subject: Reply with quote

Nie wiem jak będzie z zagranicznymi wakacjami w przyszłym roku, ja to mam spore obawy co do tego. Nastawiam się raczej na wakacje w Polsce, może wypad nad morze? Postawcie może na jakieś ciekawe sporty wodne - od siebie polecam deski sup. Można sobie taki sprzęt kupić na www.gosup.pl - warto spróbować.
Back to top
uzka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 4 Dec 2020, 17:24    Post subject: Reply with quote

Karta wielowalutowa transferwise bardzo się przydaje na wakacjach za granicą, my korzystamy z niej bardzo często. Dowiedzieliśmy się o tej karcie z rankingu https://wielowalutowe.com/ jest naprawdę super.
Back to top
parisian.jeramy
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 4 Dec 2020, 23:46    Post subject: Reply with quote

Jakie szlaki górskie polecacie?
Back to top
yours
bywalec
bywalec

PostPosted: Mon 7 Dec 2020, 10:21    Post subject: Reply with quote

Na pewno wielu osobom to się przyda. Ja tam jadę w Polskę i cieszę się, że apartament Sun&Snow http://www.sunandsnow.pl/ dostępny jest wszędzie tam, gdzie jadę. Jestem ich stałą klientką i jestem zawiedziona, jeśli nie mogę w nich nocować. Nic innego nie daje mi tyle swobody. Naprawdę to mega wygoda i mega luz. oczko
Back to top
dori
gaduła
gaduła

PostPosted: Thu 29 Sep 2022, 10:00    Post subject: Reply with quote

Na wakacje w tym roku planujemy raczej krótki wypad na parę dni do Mielna, a tak to siedzimy w domu i czasem jedziemy nad jezioro. Ostatnio jest chłodniej i ciężko się tu jakoś opalić ładnie, ale ja stosuję Melanotan, który mi w tym pomaga znakomicie. https://melanotan.biz/ na stronie można sobie wszystko o nim poczytać.
Back to top
Margolcia33
maniak
maniak

PostPosted: Wed 26 Oct 2022, 19:49    Post subject: Reply with quote

Jak najbardziej ja również czasami lubię się wybrać na jakąś wycieczkę i zresztą jestem zdania, że także dobrze wiedzieć dlaczego warto zabrać klasę na takie wypady. Na pewno bardzo dobrze o tym napisano w https://voguetravel.pl/blog/2017/12/04/dlaczego-warto-zabrac-klase-na-wycieczke i myślę, że takie porady mogą wielu osobom się przydać.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce