| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
angie707 kandydat

|
Posted: Mon 23 Nov 2020, 11:09 Post subject: manicure ślubny |
|
|
| Hej! Szukam kosmetyczki, która wykona manicure żelowy dla panny młodej. W mojej okolicy jest salon, który wzbudził zaufanie i zainteresowanie. Nazywa się Beauty Expert i działa w Bierutowie. Czy któraś z was zna to miejsce? Jeśli tak, proszę o opinie, zależy mi na najwyższej jakości usługi w tym ważnym dniu. |
|
| Back to top |
|
 |
Muminka uzależniony

|
Posted: Fri 27 May 2022, 20:54 Post subject: |
|
|
| Pewnie będziecie zaskoczeni ale ja ślubny manicure wykonałam sama:) Kupiłam oczywiście dobrej jakości akcesoria i kosmetyki. Jako że bardzo zależało mi na trwałości koloru paznokci zamówiłam m.in. dostępny w ofercie https://cuccio.pl/pl/c/Topy/47 profesjonalny top o właściwościach chroniących lakier i nabłyszczających. Ślubne paznokcie prezentowały się nienagannie przez ponad tydzień czasu, mimo wykonywania codziennych prac domowych i obowiązków zawodowych. |
|
| Back to top |
|
 |
Pepi983 bywalec

|
Posted: Mon 30 May 2022, 20:50 Post subject: |
|
|
W pierwszej kolejności zadbaj o swoje paznokcie - aby były mocne. Ja polecam Ci diamentową odżywkę od eveline. Jestem bardzo zadowolona z jej działania.
 |
|
| Back to top |
|
 |
mczay maniak

|
Posted: Fri 22 Jul 2022, 21:12 Post subject: |
|
|
Kilka odżywek przetestowałam, ale tak naprawdę trzeba przyznać, że do tej pory żadna nie działała tak dobrze, jak ta od Eveline, która nazywa się SOS. Błyskawicznie rozwiązał się problem moich łamliwych paznokci i teraz cieszę się fajną płytką i ładnymi paznokciami!
 |
|
| Back to top |
|
 |
Joasia67xxx kandydat

|
Posted: Wed 19 Oct 2022, 7:30 Post subject: |
|
|
| Ja zwykle mam bardzo prosty manicure, bez szaleństw. Ale za to szaleje z biżuterią na dłoniach |
|
| Back to top |
|
 |
grant.kristina początkujący

|
Posted: Tue 1 Nov 2022, 14:50 Post subject: |
|
|
| Zastanawiam się nad zdobieniami. |
|
| Back to top |
|
 |
Romek44 gaduła

|
Posted: Fri 3 Mar 2023, 16:25 Post subject: |
|
|
| Kluczem może być przede wszystkim postawienie na takie rozwiązania, które mogą w najkorzystniejszy sposób zadziałać w ramach poprawy wyglądu. W internecie można znaleźć sporo informacji na ten temat. Na stronie https://ecoandwell.pl/zestaw-do-hybrydy-dla-alergikow-na-co-zwrocic-uwage/ czytałem o zastosowaniu zestawów do hybryd. Co myślicie na ten temat? |
|
| Back to top |
|
 |
rath.mayra początkujący

|
Posted: Wed 8 Mar 2023, 9:26 Post subject: |
|
|
| Polecicie dobrą kosmetyczkę z Wrocławia? |
|
| Back to top |