|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
paulinabb bywalec

|
Posted: Thu 16 Jul 2020, 13:11 Post subject: kontener na gruz |
|
|
Witam, polećcie proszę firmę oferującą kontenery na gruz  |
|
| Back to top |
|
 |
samurtares początkujący

|
Posted: Wed 22 Jul 2020, 14:05 Post subject: |
|
|
Przecież jest masa firm, które zajmują się wynajmem takich kontenerów, wystarczy poszukać w internecie _________________ gruznet.pl |
|
| Back to top |
|
 |
kami92 kandydat

|
Posted: Thu 18 Feb 2021, 19:20 Post subject: |
|
|
| Do wynajmu kontenerów na gruz polecam firmę https://www.klin.waw.pl/wywoz-gruzu. Sam korzystałem z ich usług i byłem bardzo zadowolony z jakości obsługi. |
|
| Back to top |
|
 |
tigerr bywalec

|
Posted: Sun 25 Apr 2021, 9:42 Post subject: |
|
|
| No dobra jak już mowa o wywożeniu gruzu to ja zastanawiam się nad tym czy odbiór gruzu warszawa trzeba dość długo czekać? Bo wiecie nie ukrywam, że zależy nam na czasie aby móc pozbyć się tego wszystkiego i mieć lepszy dojazd do naszej posesji. Także już najwyższa pora dowiedzieć się czegoś bardziej konkretnego na ten temat i zacząć działać. |
|
| Back to top |
|
 |
lenkaa guru

|
Posted: Thu 4 May 2023, 6:25 Post subject: |
|
|
| Firmą profesjonalnie zajmującą się wywozem gruzu, odpadów budowlanych, śmieci oraz wynajmem kontenerów jest https://wywozodpadowwroclaw.pl/ Współpraca z nimi odbywa się na najwyższym poziomie. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce