Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Brodzik prysznicowy

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
sktom
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 1 Cze 2023, 20:29    Temat postu: Brodzik prysznicowy Odpowiedz z cytatem

W związku z remontem mojej łazienki, poszukuję nowego brodzika prysznicowego. Przeglądając różne strony, natrafiłem na https://arenalazienek.pl/pl/c/Brodziki-prysznicowe/137 , gdzie mają szeroki wybór brodzików prysznicowych. Czy ktoś z Was miał już okazję korzystać z arenalazienek.pl i zakupić brodzik prysznicowy z ich oferty? Interesują mnie różne rodzaje brodzików, takie jak kwadratowe, prostokątne, narożne czy półokrągłe. Zależy mi na znalezieniu brodzika, który będzie solidny, trwały i estetyczny.
mczay
maniak
maniak

PostWysłany: Czw 13 Lut 2025, 16:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W łazience zazwyczaj mamy wybór - prysznic lub wanna. Często ograniczeniem jest miejsce, którego w łazience nie zawsze jest dużo. Jeśli stawiacie na prysznic, to chyba najlepiej postawić na brodzik. Do wyboru są różne kształty i rodzaje, ale najpopularniejsze są chyba brodziki prysznicowe półokrągłe. Jeśli takich będziecie szukać, to znajdziecie je na pewno w ofercie https://www.abcdladomu.pl/brodziki-polokragle-c-50.html .
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
HaniaMM
gaduła
gaduła

PostWysłany: Czw 5 Cze 2025, 9:00    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

W zakresie poszukiwań odpowiednich baterii lub kranu do łazienki w nowoczesnym, lekkim i skandynawskim stylu to jak najbardziej warto zapoznać się z ofertą marki Sotbe https://sklep.sotbe.com/baterie-lazienkowe-umywalkowe u których można liczyć na dobrą jakość wykonania i różne rozmiary, też takie z wyciąganą wylewką. Dają też 5 lat gwarancji.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: