Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Bukiet ślubny
Goto page 1, 2, 3  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Aduska165
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 30 Sep 2016, 16:25    Post subject: Bukiet ślubny Reply with quote

Hej! Nie jestem zorientowana w cenach kwiatów do ślubu smutny Mogłybyście mi podpowiedzieć ile kosztowało by coś takiego http://www.planowaniewesela.pl/jpg/kwiaty_slubne/kwiaty_slubne_mini_1.jpg? Z góry dziękujęuśmiech
Back to top
View user's profile Send private message
E-kwiaty
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 11 Nov 2016, 12:28    Post subject: Reply with quote

Chętnie pomożemy ponieważ kwiatami i kompozycjami bukietów zajmujemy się na co dzień, tylko jeżeli możesz to popraw link tak abyśmy mogli zobaczyć o jaki układ i kompozycję dokładnie chodzi.

Pozdrawiam.
Za pomocą kwiatów można wyrazić rozmaite emocje i uczucia. Ważne jest aby dobrać odpowiedni bukiet w zależności od okoliczności. Specjalnie dla Państwa przygotowaliśmy w tym celu różne kategorie bukietów.
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
GreenFlower73
kandydat
kandydat

PostPosted: Thu 17 Nov 2016, 20:12    Post subject: Reply with quote

Najlepiej zrobisz, jeśli pokażesz to zdjęcie w kilku kwiaciarniach, które bierzesz pod uwagę i zapytasz o orientacyjną wycenę. To da Ci najlepszą skalę porównawczą, choć sądzę, że różnice w cenie będą nieznaczne. Będziesz za to miała wiedzę z pierwszej ręki bezpośrednio od tych, którzy się tym zajmują. A jak trafi się jakaś okazyjna wycena, to możesz zawsze tam zamówić bukiet. Coraz częściej kwiaciarnie robią kompozycje na podstawie wzorów klienta, więc nie powinno być z tym kłopotu.
Back to top
BodyB98
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 21 Nov 2016, 10:21    Post subject: Reply with quote

Dokładnie, i to najlepiej do zaufanej kwiaciarni, albo w kwiaciarniach internetowych popatrz uśmiech
Gabi_
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 15 Jan 2017, 11:06    Post subject: Reply with quote

Też mi się wydaje, że najlepiej będzie po prostu zapytać w kilku kwiaciarniach. Mi się bardzo podobają bukiety, które widziałam w galerii na stronie tej kwiaciarni http://amarantkwiaty.pl/kompozycje-kwiatowe/ . Widziałam też chyba takie w kolorystyce podobnej do tej twojej.
Back to top
lucinda
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 23 Jan 2017, 14:25    Post subject: Reply with quote

Jedno jest pewne: wszystkie elementy dekoracyjne, poczynając od bukietu a na dekoracji samochodu ślubnego kończąc, powinny stanowić spójną całość. A jeśli zastanawiacie się, jak skomponować swój bukiet ślubny, to ja znalazłam bardzo fajny poradnik: http://amarantkwiaty.pl/bukiety-i-wiazanki-slubne-jak-skomponowac/
Cenne źródło informacji!
Back to top
Kosinka
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 27 Jan 2017, 15:33    Post subject: Reply with quote

Ja poleciłabym Wam skorzystać z pomocy naprawdę zaufanych firm, które zajmują się dekorowaniem przy użyciu kwiatów. Piękne kwiaty potrafią dać naprawdę doskonały efekt, dlatego warto się przyłożyć do ich przygotowania. Polecam współpracę z http://floral-decor.pl/, jeżeli liczycie na pełen profesjonalizm i rzetelność. oczko
Back to top
minerwa90
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 5 May 2017, 7:35    Post subject: Reply with quote

Ja miałam bukiet z goździków ( ciemny róż). Jeden rodzaj kwiatów, z zielonymi gałązkami. Bardzo mi się podobał.
pomna
początkujący
początkujący

PostPosted: Fri 27 Jul 2018, 13:17    Post subject: Reply with quote

Nie mogę w tym temacie doradzić, ponieważ się na tym niestety nie znam...
bogjem
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 18 Sep 2018, 12:52    Post subject: Reply with quote

Evil or Very Mad Twisted Evil
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2, 3  Next
Page 1 of 3

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce