Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

cera problematyczna - pielęgnacja
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet
View previous topic :: View next topic  
Author Message
Lunna
kandydat
kandydat

PostPosted: Tue 21 Feb 2023, 10:28    Post subject: cera problematyczna - pielęgnacja Reply with quote

Hej wszystkim uśmiech jak pielęgnujecie na co dzień skórę problematyczną? Taką z trądzikiem, zaskórnikami i rozszerzonymi porami ? Jakie kosmetyki ( najlepiej dostępne w drogeriach) polecacie ?
Back to top
View user's profile Send private message
doti
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 22 Feb 2023, 9:57    Post subject: Reply with quote

hej uśmiech w Rossmanie na przykład znajdziesz świetną serię Perfect Skin Acne z Eveline Cosmetics. U mnie się sprawdza uśmiech na co dzień używam oczyszczającego żelu, raz na jakiś czas dorzucam też płatki na nos i robię peeling.

Back to top
mczay
maniak
maniak

PostPosted: Sat 25 Feb 2023, 11:20    Post subject: Reply with quote

Jestem tego samego zdania, że ta seria od Eveline jest świetna. W prawdzie nie przetestowałam wszystkich tych kosmetyków, ale mam żel i jest naprawdę świetny, a połowa opakowania już za mną.

Back to top
Perfekcyjna
kandydat
kandydat

PostPosted: Sun 26 Feb 2023, 22:04    Post subject: Reply with quote

Kupiłam serum z niacyniamidem firmy Efektima który działa antybakteryjnie oraz z kwasem hialuronowym które silnie nawilża. Pierwsze używam na noc ale nie na każdą, a drugie na dzień codziennie. Poprawa cery była po 2-3 dniach ale po 2 tygodniach już zadowalająca 🙂 polecam innym 🙂
Back to top
Gabryskka
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 28 Feb 2023, 10:54    Post subject: Reply with quote

A kupowałaś kiedyś polskie kosmetyki naturalne, o takie https://sklep.ziolowawyspa.pl/ ? uśmiech moim zdaniem warto się przerzucić właśnie na naturalne składniki
Back to top
Kowal31
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Thu 2 Mar 2023, 9:43    Post subject: Reply with quote

Z jakich kosmetyków korzystacie w Waszym przypadku i dlaczego?

producent zbrojeń budowlanych
Back to top
andżelisia1
maniak
maniak

PostPosted: Fri 3 Mar 2023, 12:54    Post subject: Reply with quote

Zamawialiście już może https://hermzlabs.pl/products/healpsorin-cream-50ml ? Moja znajoma ostatnio kupiła ten krem i faktycznie dzięki niemu odczuła naprawdę wielką ulgę jeśli chodzi o podrażnienia, więc może jednak to będzie dobry wybór
Back to top
kamyczek25
bywalec
bywalec

PostPosted: Sun 19 Mar 2023, 20:32    Post subject: Reply with quote

Ja mam cere problematyczną i u mnie jak na razie najfajniej sprawdzają się dermokosmetyki uśmiech
Back to top
densy
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Mon 20 Mar 2023, 12:00    Post subject: Reply with quote

Ważna jest nie tylko pielęgnacja ale i profesjonalne zabiegi. Można sobie poradzić dzięki nim i z niedoskonałościami i przebarwieniami i innymi problemami https://bochniazbliska.pl/artykul-partnerski-reklama/najlepszy-laser-na-przebarwienia-odkryj-zalety-technologii-tulowej/
Back to top
malinka11
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 22 Mar 2023, 8:38    Post subject: Reply with quote

do takiej cery idealny będzie kwas hialuronowy 3 procentowy. nawilży skórę ale jej nie obciąży, sprawi że zyska elastyczność i blask, ale nie będzie się przetłuszczać Very Happy kwas można stosować jako serum pod krem lub też wymieszać z ulubionym olejem do twarzy i stworzyć w ten sposob lekki krem Very Happy
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pokój kobiet All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce