|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Asia22 początkujący

|
Posted: Mon 23 Mar 2015, 21:47 Post subject: Śmieszne dekoracje, czy wypada? |
|
|
Cześć, w tym roku bierzemy ślub, a ja nie myślę już o niczym innym .
Jesteśmy na etapie wybierania dekoracji ślubnych i myślałam o czymś z jajem . Np taka tablica na samochód:
http://happenings.pl/glowna/122-tablica-rejestracyjna.html
jednak zastanawiam się czy mój przyszły mąż nie obrazi się za coś takiego. Czy uważacie, że nie zrobię mu tym wstydu przed rodziną, nie chcę żeby mieli go za pantofla, któremu "zabieram wolność".
Nie chcę pytać mojego Tomka, bo on kazał mi się samej zająć dekoracjami. |
|
| Back to top |
|
 |
kasiulka59 gaduła

|
Posted: Mon 23 Mar 2015, 23:19 Post subject: |
|
|
Wszystko zalezy jakie Twoj Narzeczony ma poczucie humoru.Mysle ze takie tablice na aucie przykrosci nie zrobia zreszta nie od dzis sie mowi ze slub to koniec wolnosci kumpli i piwa Z dekoracjami na sali to radzila bym stonowac z humorem bo slub to wazne wydarzenie a nie cyrk aczkolwiek nie moze byc wrecz grobowo i sztampowo. Wszystko od was zalezy i mimo ze narzeczony zostawil dekoracje na twojej glowie to jak go zapytasz to nie zaszkodzi:) Faceci chyba tak maja dekoracje dla nich pierdoly ale tez chca wiedziec i decydowac jak cos bedzie wygladac. A lepiej by wiedzieli niz mieli by potem narzekac ze nie mieli prawa glosu bo to my kobiety decydowalysmy;) a tak na marginesie fajna tablica mi sie podoba a co niech wie ze koniec wolnosci;p _________________
"Małżeństwo – zdarzenie, po którym mężczyzna przestaje kupować kwiaty, a zaczyna kupować warzywa. "
A.Uniechowski |
|
| Back to top |
|
 |
PartyTajm_com_pl kandydat

|
Posted: Tue 24 Mar 2015, 18:40 Post subject: |
|
|
To Wasz ślub,więc wg mnie każda forma dekoracji będzie trafiona jeżeli Wam będzie się to podobać. Akurat tutaj zgadzam się,ze jest to zależne od poczucia humoru,także Waszych gości:) _________________ Ozdoby,dekoracje ślubne. |
|
| Back to top |
|
 |
BuduarGirl kandydat

|
Posted: Thu 26 Mar 2015, 14:45 Post subject: Re: Śmieszne dekoracje, czy wypada? |
|
|
| Asia22 wrote: | Cześć, w tym roku bierzemy ślub, a ja nie myślę już o niczym innym .
Jesteśmy na etapie wybierania dekoracji ślubnych i myślałam o czymś z jajem . Np taka tablica na samochód:
http://happenings.pl/glowna/122-tablica-rejestracyjna.html
jednak zastanawiam się czy mój przyszły mąż nie obrazi się za coś takiego. Czy uważacie, że nie zrobię mu tym wstydu przed rodziną, nie chcę żeby mieli go za pantofla, któremu "zabieram wolność".
Nie chcę pytać mojego Tomka, bo on kazał mi się samej zająć dekoracjami. |
czemu koniec wolności ma dotyczyć jego? On Ci wolności nie zabiera? Napis dotyczy raczej Was. Widziałam dużo takich tabliczek i koszulek na kawalerski/panieński-raczej odbierane są pozytywne. I wydaje mi się, że nawet jeśli Ty jesteś odpowiedzialna za dekoracje (chociaż "kazał mi" brzmi strasznie) to Twój Tomek mógłby rzucić okiem na 1-2 końcowe propozycje. A jak nie chce mu się, to cóż...nie ma prawa głosu:) _________________ Kawa, kartony i wesele:) Czyli jak się urządzić i nie zwariować
Moje STD Jeden krok bliżej Wielkiego Dnia
http://buduargirl.blogspot.com/2014/11/realizacja-save-date.html#more |
|
| Back to top |
|
 |
InFloral kandydat

Joined: 11 Sep 2014 Posts: 34 Location: Warszawa, Sochaczew
|
Posted: Tue 28 Apr 2015, 13:59 Post subject: |
|
|
Odrobina humory nigdy nie zaszkodzi.
Na naszym torcie weselnym umieściliśmy taką figurkę.
Wszystkim się podobała
 _________________ Małgosia - florystka  |
|
| Back to top |
|
 |
DanielaK początkujący

|
Posted: Thu 21 May 2015, 12:07 Post subject: |
|
|
| pytanie, czy postrzegasz ślub dla siebie czy dla rodziny. odpowiedź sama Ci się nasunie. |
|
| Back to top |
|
 |
pasiasta początkujący

|
Posted: Fri 22 May 2015, 22:18 Post subject: |
|
|
| PartyTajm_com_pl wrote: | | To Wasz ślub,więc wg mnie każda forma dekoracji będzie trafiona jeżeli Wam będzie się to podobać. Akurat tutaj zgadzam się,ze jest to zależne od poczucia humoru,także Waszych gości:) |
Dokładnie, to Wy powinniście zdecydować, na co macie ochotę, na jakie dekoracje na swoim weselu  |
|
| Back to top |
|
 |
miliemili początkujący

|
Posted: Tue 9 Jun 2015, 12:38 Post subject: |
|
|
takie dekoracje sa mega super! to jest Wasz dzien i najważniejsze żeby się dobrze bawić i miło to zapamiętać!
Pozdrawiam _________________ narzutki |
|
| Back to top |
|
 |
kima kandydat

|
Posted: Sun 21 Jun 2015, 14:25 Post subject: |
|
|
A czemu nie, moim zdaniem warto ten dzień urozmaicić _________________ bransoletki |
|
| Back to top |
|
 |
ZlotaLinia_com bywalec

|
Posted: Mon 27 Jul 2015, 9:12 Post subject: |
|
|
| Zazwyczaj oprócz standardowej tablicy 'Para Młoda",są rożne inne śmieszne wstawki czy figurki na tort i osobiście nie widzę w tym nic złego,wręcz przeciwnie. Zapytaj narzeczonego co o tym myśli oraz czy nie będzie mu to przeszkadzać,ale raczej nie powinno:) |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce