|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Berta2 początkujący

|
Posted: Thu 10 Oct 2019, 10:58 Post subject: stojak na ladę |
|
|
Witam!
Prowadzimy mały sklep spożywczy - ostatnio poszerzyliśmy nieco asortyment i wręcz brakuje nam półek, żeby odpowiednio prezentować produkty. Jak rozwiązać problem braku miejsca?!?
Ktoś podpowiedział nam, żeby ustawić dodatkowe stojaki na ladę. A dzięki https://stojakitekturowe.pl/ mogą być nawet wykonane z kartonu - tak zyskalibyśmy nieco przestrzeni ekspozycyjnej bez rozglądania się za nowym lokalem... Dobry pomysł Waszym zdaniem? |
|
| Back to top |
|
 |
Ranije48 początkujący

|
Posted: Mon 14 Oct 2019, 22:31 Post subject: |
|
|
Nie wyciągniesz stąd żadnej konkretnej rady. Każdy myśli pod tym względem na swój sposób. Sam postaram się znaleźć rozwiązanie. _________________ Gdy żywi zamieszkują ten sam dom, to umarli żyją i dom żyje ze zwiększoną mocą. |
|
| Back to top |
|
 |
barto776 maniak

|
Posted: Mon 13 Feb 2023, 18:35 Post subject: |
|
|
| Widziałam ofertę na złoty stojak na papier toaletowy Jeśli robicie generalne remonty to potem będziecie szukać idealnych pasujących do wnętrza dodatków. Ja znalazłam właśnie na tej stronie i wam polecam serdecznie ten sklep |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce