|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Anna W bywalec

|
Posted: Thu 23 Jul 2009, 7:29 Post subject: Ksiega Gosci Weselnych |
|
|
Dziewczyny, ostatnio bylam na weselu, gdzie mlodzi wymyslili pomysl z ksiega gosci weselnych. Lezala na secjalnym stoliczku, goscie wpisywali sie plus dodatkowo lezal aparat i goscie robili sobie zdjecia,. potem mlodzi wkleili te zdjecia w miejscu zyczen. Fajny pomysl prawda? Ale najgorsze jest to ,z e wszystkie te ksiegi sa brzydkie, sa przyozdobiane jakimis perelkami, kwiatuszkami, deuperelkami i wygladaja troche mdlo. Pomozcie wybrac jakas ladna? Mam dwie faworytki:
http://www.tilbryllupet.no/index.php?main_page=product_info&products_id=185
http://sklep.decomariage.pl/slub/ksiegi-goci/ksiega-gosci-kwp2-z-perelkami.html
Co myslicie? Macie jeszcze jakies pomysly?
Pozdrawiam
A. _________________ Małżeństwo to przecież taki piekny stan... to sztuka życia ze sobą już do końca:)
 |
|
| Back to top |
|
 |
Iwiko kandydat

|
Posted: Thu 23 Jul 2009, 7:41 Post subject: |
|
|
Aniu!
Masz rację z tymi księgami. Wszystko takie tandetne...
Pomysł na księgę super, może skorzystam
Moim zdaniem ta druga jest ładniejsza  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
japcio_80 uzależniony

|
Posted: Thu 23 Jul 2009, 8:05 Post subject: |
|
|
U nas księga będzie i zrobiłam ją sama Już gdzieś wklejałam zdjęcie, ale zrobię to jeszcze raz
 |
|
| Back to top |
|
 |
Anna W bywalec

|
Posted: Thu 23 Jul 2009, 8:08 Post subject: |
|
|
| japcio_80 wrote: | U nas księga będzie i zrobiłam ją sama Już gdzieś wklejałam zdjęcie, ale zrobię to jeszcze raz
 |
Jaka ladna! To tez dobry pomysl, zrobic samemu! Zaproszenia zrobilam zrobie i ksiege:) (boje sie tylko ze czasu nie wystarczy...) _________________ Małżeństwo to przecież taki piekny stan... to sztuka życia ze sobą już do końca:)
 |
|
| Back to top |
|
 |
Be@tka uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
Sasetka maniak

|
Posted: Thu 23 Jul 2009, 8:40 Post subject: |
|
|
Aniu 2.zdjęcie mi się podoba. _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Anna W bywalec

|
Posted: Thu 23 Jul 2009, 9:21 Post subject: |
|
|
| Be@tka wrote: | | Ja księgi nie będe miała... a swoją drogą już taki temat jest... |
Wiem pamietam, ze byl, ale za nic w swiecie nie moglam go znalezc!! _________________ Małżeństwo to przecież taki piekny stan... to sztuka życia ze sobą już do końca:)
 |
|
| Back to top |
|
 |
ruda87 guru

|
Posted: Thu 23 Jul 2009, 10:39 Post subject: |
|
|
księga jest naprawde miłym pomysłem, zawsze fajnie jest za kilka lat otworzyć i popatrzeć na wpisy gości i opinie jak się bawili lubię pamiątki więc chyba się skuszę na coś takiego. Co do linków to już druga lepsza, a co do księgi japcio to chyba najlepszy wybór żeby zrobić samemu... w zasadzie to trzeba zaprojektować tylko stronę tytułową a reszta to puste kartki napewno mniej roboty niż z zaproszeniami  |
|
| Back to top |
|
 |
Be@tka uzależniony

|
|
| Back to top |
|
 |
owocowamamba bywalec

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce