|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kuncer początkujący

|
Posted: Tue 28 Jun 2016, 15:57 Post subject: Co do garnituru? |
|
|
| Czy uważacie, że tego typu szelki do garnituru to dobry pomysł jeśli chodzi o pana młodego czy raczej nie do końca? |
|
| Back to top |
|
 |
gosza początkujący

|
Posted: Mon 21 Nov 2016, 15:10 Post subject: |
|
|
zależy od całej imprezy jak będzie wyglądać jeżeli będzie w jakiejś sali stylowanej na knajpę to jasne super sprawa ja się tak bawiłem
--
informatyka warszawa studia |
|
| Back to top |
|
 |
ela677 kandydat

|
Posted: Mon 20 Feb 2017, 18:09 Post subject: |
|
|
| Wydaje mi się, że szelki nie do końca pasują do garnituru w dniu ślubu. Zdecydowanie lepiej tego dnia założyć pasek . Ale to oczywiście moje zdanie. Każdy ma prawo sam zdecydować, co założy w dniu swojego ślubu. |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce