|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
kokoloko początkujący

|
Posted: Fri 12 Nov 2010, 11:50 Post subject: Przyjęcie w okolicy Krakowa. |
|
|
| Szukam ładnego i eleganckiego lokalu, najlepiej hotelu w pobliżu Krakowa. |
|
| Back to top |
|
 |
Ksawerka początkujący

|
Posted: Fri 12 Nov 2010, 12:49 Post subject: |
|
|
| Cze! Ja też szukam lokalu na moje przyjęcie. Słyszałaś o jakimś hotelu w Bochni, bo to niedaleko Krakowa. Nie chcę lokalu w Krakowie bo przeważnie ceny mają ogromne, wole mniejsze miasto… tak bardziej kameralnie. |
|
| Back to top |
|
 |
brukselka początkujący

|
Posted: Thu 18 Nov 2010, 10:57 Post subject: |
|
|
| Poszukiwałam od dawna lokalu. Znalazłam bardzo ładną salę w Bochni, w hotelu millenium. Byłam tam z narzeczonym i oglądałam to miejsce. Mieszkam pod Krakowem i zachwyciło mnie to, że dostaniemy gratis pokój dla nowożeńców, więc nie musimy dodatkowo za niego płacić. Ceny w porównaniu z Krakowem są niższe. Sala wygląda naprawdę ekskluzywnie, a poza tym możemy zrobić poprawiny w stylu biesiady, prosiak, jadło itp. Chyba się zdecydujemy. Może ktoś z Was już tam organizował wesele? |
|
| Back to top |
|
 |
Kaja uzależniony

|
Posted: Thu 18 Nov 2010, 16:54 Post subject: |
|
|
W Millenium bałabym się o samą organizację, o to, żeby wszystkiego dopilnowali, bo różnie z tym bywało. Dziwi mnie też, że mają bardzo dużo wolnych terminów. Niedawno zmieniał się tam właściciel, jakiś obcokrajowiec przejmował interes. Sama sala piękna, choć dla mnie zbyt elegancka i królewska. Lubię bardziej swojskie klimaty:) _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
muszka kandydat

|
Posted: Mon 29 Nov 2010, 18:43 Post subject: |
|
|
Też poszukuję sali w okolicach lub samym Krakowie, zaplanowaliśmy z K. ślub na kwiecień 2013, jest jeszcze sporo czasu ale właśnie zaczynamy rozglądać się za salą. Szukamy domu weselnego folwarku, dworku lub czegoś w tym stylu, raczej nie hotelu ani restauracji choć te też nie są wykluczone. No i ceny są porażające... _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
Okruszynka88 kandydat

|
Posted: Sun 5 Dec 2010, 13:02 Post subject: |
|
|
W Dworku Skawinskim w Skawinie jest piekna sala... Dworek polozony w parku jest przepiekny , sama myslalam o organizacji wesela wlasnie w tym miejscu ale niestety jest tam wiecej niz jedna sala i ja sie troche boje czy oby czasem drugie wesele nie zagluszy mojego  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
atina guru

|
Posted: Mon 6 Dec 2010, 9:03 Post subject: |
|
|
może pałac w Balicach??Radziwiłłów ponoc 150 zl chca... wpisz w google i sobie sprawdz  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
atina guru

|
|
| Back to top |
|
 |
muszka kandydat

|
Posted: Mon 6 Dec 2010, 9:19 Post subject: |
|
|
A co myślicie o weselu na barce na Wiśle?
http://www.aquariuskrakow.pl/galeria.php
Lokalizacja pod samym Wawelem i cenę można dopasować do swoich możliwości. To jest mój nr 1 ale zastanawiam się czy w październiku nie będzie zbyt zimno.
muszka _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
atina guru

|
Posted: Mon 6 Dec 2010, 10:01 Post subject: |
|
|
Moim zdaniem październik to chyba za zimna pora... Miejsce fajne na taką kameralną imprezke, ale lepiej by było we wakacje:) przynajmniej tak m isie wydaje  _________________
 |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce