Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Z pamiętnika naczeczonej czyli Aga88 szykuje się do ślubu :D
Idź do strony 1, 2  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
aga88
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 8 Wrz 2014, 11:41    Temat postu: Z pamiętnika naczeczonej czyli Aga88 szykuje się do ślubu :D Odpowiedz z cytatem

Witam

Długo nad tym myślałam i nawet zaczerpnęłam porady w innym wątku na forum uśmiech
Są tu dziewczyny mające wątki w których opisują swoje oczekiwanie na dzidziusia i później też jego dorastanie.
Dziewczyny które chwalą się swoim najpiękniejszym dniem w życiu ale nigdzie na forum nie ma miejsca dla dziewczyn które chciałyby mieć swój watek o przygotowaniach i ja taką dziewczyną jestem więc zakładam swój wątek Very Happy

Chcę mieć w tym miejscu wszystko co będzie związanie z Naszym ślubem i weselem i może nie tylko oczko
Mam nadzieję że będę mogła liczyć na pomoc i radę z waszej strony uśmiech

Krótko o Nas

Po ok 6 latach związku zdecydowaliśmy się, że w końcu można się pobrać. Wyznaczyliśmy datę ślubu padło na 30.01.2016r co jest dla niektórych dziwne bo w moich stronach ślub w zimie bierze tylko ktoś kto musi oczko ale my lubimy takie niebanalne rozwiązania.
Parę miesięcy po tym jak podjęliśmy decyzję o ślubie doczekałam się w końcu wymarzonego pierścionka Very Happy
Teraz jestem szczęśliwą narzeczona z wieloma pomysłami w głowie i mama też wiele pytań co, jak i kiedy.

P.s. jeżeli umieściłam to w złym miejscu to bardzo proszę moderatorki o przeniesienie tematu uśmiech

Pozdrawiam buźki
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pon 8 Wrz 2014, 12:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Bardzo fajny pomysł i służę radą i pomocą uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
olivia
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pon 8 Wrz 2014, 20:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Super pomysł, też mi tutaj takiego wątku brakowało! uśmiech
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 8 Wrz 2014, 21:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Podoba mi się taki pomysł żeby zakładać indywidualne wątki przygotowań ślubnych. Nie jestem za bardzo doświadczona, ale chętnie pomogę uśmiech
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 9:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Dziewczyny macie może pomysł jak być opaloną bez opalania?
Wiadomo że biała sukienka świetnie komponuje się z delikatną opalenizną.
Ja z tym mam problem ponieważ mam jasna karnację zawsze opalanie było dla mnie męczarnią. Po kilku minutach na słońcu używając nawet kremów o mocnych filtrach kończyłam czerwona jak rak. Puchnę, wszystko mnie piecze, później robią mi się bąble no i zrzucam skórę smutny Na koniec i tak zostaję blada i tylko pojawiają mi się nowe piegi czy pieprzyki dlatego też unikam słońca.
Na swoim weselu jednak nie chciałbym wyglądać jak córka młynarza ale to będzie w styczniu więc nawet opalenizna letnia do tego czasu nie przetrwa smutny
Solarium też odpada chyba że natryskowe ale nie korzystałam z niego nigdy i może to głupie ale nie wiem co i jak?
Może jakieś kremy, balsamy? ale czy to jest skuteczne?
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 9:30    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak użyjesz samoopalacza to może Ci to później farbować ubrania z tego co wiem. Ja też mam bladą karnację i miałam chodzić na solarium ale jakoś tak wyszło że nie chodziłam i wcale nie żałuję oczko

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
aga88
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 9:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Nie używałam nigdy samoopalaczy, balsamów ani nic podobnego i nie orientuję się czy to coś daje czy jest sens?
Może są jakieś inne środki?
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 9:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A może opalanie natryskowe?

Powrót do góry
aga88
gaduła
gaduła

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 12:06    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

kasia_90 a masz jakieś oświadczenie w tym?
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Wto 9 Wrz 2014, 12:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja mam też ten sam problem z bladą cerą, ale na swój ślub opalałam się z filtrem 30 a na twarz to nawet 50, i używałam balsamy brązujące i lekko się opaliłam, skóra miała fajny muśnięty słońcem odcień i było pięknie, poza tym miałam śnieżno-białą suknię i była ok nawet do białej cery i czarnych włosów, natomiast śmietankowe i ecru wcale nie pasowały. Więc może coś w tym kierunku idź z doborem odcienia sukni??

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony 1, 2  Następny
Strona 1 z 2

Skocz do: