Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
aga88 gaduła

|
Wysłany: Pon 8 Wrz 2014, 11:41 Temat postu: Z pamiętnika naczeczonej czyli Aga88 szykuje się do ślubu :D |
|
|
Witam
Długo nad tym myślałam i nawet zaczerpnęłam porady w innym wątku na forum
Są tu dziewczyny mające wątki w których opisują swoje oczekiwanie na dzidziusia i później też jego dorastanie.
Dziewczyny które chwalą się swoim najpiękniejszym dniem w życiu ale nigdzie na forum nie ma miejsca dla dziewczyn które chciałyby mieć swój watek o przygotowaniach i ja taką dziewczyną jestem więc zakładam swój wątek
Chcę mieć w tym miejscu wszystko co będzie związanie z Naszym ślubem i weselem i może nie tylko
Mam nadzieję że będę mogła liczyć na pomoc i radę z waszej strony
Krótko o Nas
Po ok 6 latach związku zdecydowaliśmy się, że w końcu można się pobrać. Wyznaczyliśmy datę ślubu padło na 30.01.2016r co jest dla niektórych dziwne bo w moich stronach ślub w zimie bierze tylko ktoś kto musi ale my lubimy takie niebanalne rozwiązania.
Parę miesięcy po tym jak podjęliśmy decyzję o ślubie doczekałam się w końcu wymarzonego pierścionka
Teraz jestem szczęśliwą narzeczona z wieloma pomysłami w głowie i mama też wiele pytań co, jak i kiedy.
P.s. jeżeli umieściłam to w złym miejscu to bardzo proszę moderatorki o przeniesienie tematu
Pozdrawiam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
velines19 bywalec

|
Wysłany: Pon 8 Wrz 2014, 12:03 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny pomysł i służę radą i pomocą  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
olivia uzależniony

|
Wysłany: Pon 8 Wrz 2014, 20:22 Temat postu: |
|
|
Super pomysł, też mi tutaj takiego wątku brakowało!  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marti1987 gaduła

|
Wysłany: Pon 8 Wrz 2014, 21:51 Temat postu: |
|
|
Podoba mi się taki pomysł żeby zakładać indywidualne wątki przygotowań ślubnych. Nie jestem za bardzo doświadczona, ale chętnie pomogę  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga88 gaduła

|
Wysłany: Wto 9 Wrz 2014, 9:26 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny macie może pomysł jak być opaloną bez opalania?
Wiadomo że biała sukienka świetnie komponuje się z delikatną opalenizną.
Ja z tym mam problem ponieważ mam jasna karnację zawsze opalanie było dla mnie męczarnią. Po kilku minutach na słońcu używając nawet kremów o mocnych filtrach kończyłam czerwona jak rak. Puchnę, wszystko mnie piecze, później robią mi się bąble no i zrzucam skórę Na koniec i tak zostaję blada i tylko pojawiają mi się nowe piegi czy pieprzyki dlatego też unikam słońca.
Na swoim weselu jednak nie chciałbym wyglądać jak córka młynarza ale to będzie w styczniu więc nawet opalenizna letnia do tego czasu nie przetrwa
Solarium też odpada chyba że natryskowe ale nie korzystałam z niego nigdy i może to głupie ale nie wiem co i jak?
Może jakieś kremy, balsamy? ale czy to jest skuteczne? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 9 Wrz 2014, 9:30 Temat postu: |
|
|
Jak użyjesz samoopalacza to może Ci to później farbować ubrania z tego co wiem. Ja też mam bladą karnację i miałam chodzić na solarium ale jakoś tak wyszło że nie chodziłam i wcale nie żałuję  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga88 gaduła

|
Wysłany: Wto 9 Wrz 2014, 9:53 Temat postu: |
|
|
Nie używałam nigdy samoopalaczy, balsamów ani nic podobnego i nie orientuję się czy to coś daje czy jest sens?
Może są jakieś inne środki? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Wto 9 Wrz 2014, 9:54 Temat postu: |
|
|
A może opalanie natryskowe? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
aga88 gaduła

|
Wysłany: Wto 9 Wrz 2014, 12:06 Temat postu: |
|
|
kasia_90 a masz jakieś oświadczenie w tym? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
korcia1802 uzależniony

|
Wysłany: Wto 9 Wrz 2014, 12:37 Temat postu: |
|
|
Ja mam też ten sam problem z bladą cerą, ale na swój ślub opalałam się z filtrem 30 a na twarz to nawet 50, i używałam balsamy brązujące i lekko się opaliłam, skóra miała fajny muśnięty słońcem odcień i było pięknie, poza tym miałam śnieżno-białą suknię i była ok nawet do białej cery i czarnych włosów, natomiast śmietankowe i ecru wcale nie pasowały. Więc może coś w tym kierunku idź z doborem odcienia sukni?? _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|