|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
Zosia8 początkujący

|
Posted: Mon 22 Jul 2013, 10:38 Post subject: Warszawa wesele wrzesień 2014 szukam sali |
|
|
Witam wszystkich
Poszukuję sali na wesele w Warszawie (tak, aby można było dojechać komunikacją miejską, metrem itp) nie szukam miejsc pod Warszawą.
Wesele chcemy zorganizować we wrześniu 2014 roku na ok 130 osób.
Najbardziej intersują nas restauracje, a najlepiej włoskie
Jeżeli się fajnieby było, żeby sala do tańczenia była oddzielnie (zależy nam na względnym spokoju ludzi pozostających przy stołach i rozmawiających).
Cena talerzyka ok 200 zł. Byłoby super jakby restauracja miała w ofercie opcję odrazu z alkoholem (wtedy wiadomo, że ponad 200 zł).
To narazie wszystko. Każdy pomysł mile widziany . |
|
| Back to top |
|
 |
Monika34 kandydat

|
Posted: Thu 25 Jul 2013, 12:27 Post subject: |
|
|
| Byłam w czerwcu na weselu w Warszawie w sali bankietowej Volta na Białołęce. Strasznie mi się podobała ta sala, elegancka, nowoczesna i urządzona z gustem. Jest całkiem sporo miejsca, a sala do tańczenia jest oddzielnie. Wspaniała kuchnia, strasznie dużo naprawdę pysznego jedzenia. Młodzi byli bardzo zadowoleni z całej organizacji. Żałuję, że nie mieszkam w Warszawie, bo chętnie bym właśnie tam urządziła swoje wesele:( |
|
| Back to top |
|
 |
Salomona początkujący

|
Posted: Mon 10 Feb 2014, 22:40 Post subject: |
|
|
| A to miejsce http://www.hotelponiatowski.pl/ mają śliczną salę świetnie nadająca się do zorganizowania wesela. Powinna się Wam spodobać. No i z tego co widziałam mają nadal wolne terminy. |
|
| Back to top |
|
 |
Magda30 początkujący

|
Posted: Fri 8 Aug 2014, 8:28 Post subject: |
|
|
Myślałaś może o Pałacyku Otrębusy byłam tam na weselu i muszę powiedzieć że było super wspaniała obsługa, przyjemne wystroje wnętrza i ten iście pałacowy styl polecam bo naprawdę warto. Zerknij Sobie tutaj : www.palacykotrebusy.pl
Wiarygodność wpisu sprawdzona /moder/ |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce