|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
girl183 początkujący

|
Wysłany: Wto 10 Cze 2014, 8:40 Temat postu: DJ- 26.07.2014- pilnie poszukiwany! TOMASZÓW MAZOWIECKI |
|
|
Witam
Jak w temacie poszukujemy DJa na 26.07.2014r. w Tomaszowie Mazowieckim. Wesele jest jednodniowe. Nie chcemy żadnych udziwnień, jedynie żeby DJ umiał rozbujać towarzystwo (grał dobrą muzykę, zrobił pare konkursów, oczepiny itd.) Proszę podawać w komentarzach orientacyjną cenę lub przedział cenowy oraz namiary
Pozdrawiam |
|
Powrót do góry |
|
 |
DjAdus kandydat

|
Wysłany: Wto 10 Cze 2014, 13:29 Temat postu: DJ ADUS |
|
|
Ja jestem zajęty ... ale mam DJ-a dl WAS. Proszę o kontakt na djadus@gazeta.pl lub 501 427 914. Cena będzie atrakcyjna. Pozdrawiam. _________________ Bo życie za krótkie jest na pomyłki ! |
|
Powrót do góry |
|
 |
budnis kandydat

|
Wysłany: Wto 10 Cze 2014, 22:08 Temat postu: |
|
|
Cena: 1700 zł
tel. 606 988 590
Pozdrawiam _________________ Pozdrawiam
Zespół GRAMMY |
|
Powrót do góry |
|
 |
klrt kandydat

|
Wysłany: Pią 13 Cze 2014, 15:33 Temat postu: dj z akordeonem |
|
|
Jestem djem- wodzirejem z wieloletnim doświadczeniem w prowadzeniu imprez muzycznych wszelkiego rodzaju,
jeżeli propozycja jest nadal aktualna proszę o kontakt w celu przesłania szczegółowej oferty, zdjęć , demo,
Oprócz typowego dla dja odtwarzania muzyki gram również na akordeonie, klawiszach i śpiewam . Dysponuję profesjonalnym nagłośnieniem, wytwornicami dymu i oświetleniem firm Dynacord, Shure, Trix, Yamaha, Eurolite.
Robię wyprowadzenia Państwa Młodych przy dźwiękach marsza granego na akordeonie, prowadzę liczne zabawy i konkursy w tym karaoke oraz biesiadę z akordeonem i śpiewem przy stołach - oczywiście wszystko na życzenie Państwa Młodych.
Repertuar każdego gatunku muzyki od lat 60' do współczesnych starannie wyselekcjonowanych przebojów. Wszystko to pozwala zaspokoić gusta nawet najbardziej wybrednych.
Oprócz moich propozycji istnieje również możliwość doboru własnego repertuaru i zabaw.
Cena na pewno zadowalająca
tel:784035169
email:zesp7@wp.pl _________________ klrt |
|
Powrót do góry |
|
 |
natinet kandydat

|
|
Powrót do góry |
|
 |
michael.tp kandydat

|
Wysłany: Pią 27 Cze 2014, 9:39 Temat postu: dj |
|
|
www.djsiedlce.wordpress.com
Szukacie dobrego Dj-a? U mnie najlepsza muzyka, którą potrafię rozkręcić każdą imprezę, nagłośnienie i oświetlenie z najwyższej półki. Ze mną impreza na pewno będzię udana! Cena do uzgodnienia. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|