|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
mistrzu początkujący

|
Posted: Tue 21 Jan 2014, 11:25 Post subject: Szukam auta do Ślubu Audi R8, Audi S5, A7, S7 30.08.2014 Częstochowa |
|
|
Witam poszukuję na przejazd do Ślubu autka najlepiej w białym lub czarnym kolorze marki AUDI - R8,S5, A7,S7 RS7 któryś z tych modeli, najlepiej z możliwością prowadzenia auta przez pana młodego; (Jestem zawodowym kierowcą)
Data ślubu: 30.08.2014
miejsce: okolice Częstochowy
czas wynajmu ok: 3-4godz
łączna ilość kilometrów do przejechania: (młody - młoda- kościół - sala): 5Km
Jeśli masz takie auto lub możesz polecić kogoś kto zaoferuje przejazd w dobrej cenie- daj znać; będę wdzięczny; zależy mi na czasie;
Mail: michalll30@onet.eu
tel: 691-626-132 |
|
| Back to top |
|
 |
o.krol80 początkujący

|
Posted: Tue 18 Mar 2014, 20:34 Post subject: |
|
|
Choć ślub jeszcze daleko przed nami chętnie dołączę się do pytania, a konkretnie do Audi R8, mój narzeczony kocha to auto, chętnie sprawiłabym mu niespodziankę wynajmując Audi bardzo proszę aby wypowiadały się tu osoby które mają możliwość udostępnienia tego pojazdu na kilka h lub znają kogoś kto się tym zajmuje. _________________ Oferuje ktoś może tanie przeprowadzki szczecin dla studentów ? |
|
| Back to top |
|
 |
KonradAlfa kandydat

|
Posted: Wed 3 Sep 2014, 11:04 Post subject: |
|
|
| Audi A8 to bardzo fajny samochód.Chciałbym takim pojechać. |
|
| Back to top |
|
 |
monii2137 początkujący

|
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce