Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Prośba o szybką pomoc

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
p_aaulinka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:14    Temat postu: Prośba o szybką pomoc Odpowiedz z cytatem

Kochane/Kochani (może mężczyźni też tu zaglądają),

mam mały choć dla mnie gigantyczny probelm bo do mojego ślubu został miesiąc i.. tu zaczynają się probelmy bo już sama nie wiem co do czego pasuje, a co nie . Mam bardzo prostą suknię dokłądnie taką jak w linku http://slubne.pl/pl/viewitem/55011,catid_12,shopid_2.html i do tego kolczyki i bransoletkę : http://www.pakamera.pl/bizuteria-zamowienie-komplet-slubny-kremowy-nr771705.htm . Zaczynają się probelmy bo nie mam pomysłu na kwiaty. Zupełna pustka. Z moim nażeczonych chcielibyśmy połączyć jakieś żółte kwiaty z czymś pasującym do sukni i dodatków.. czy w ogóle da się coś takiego zrobić , czy dać sobie spokój i zacząć myśleć o czymś innym?
serduszkox
guru
guru

PostWysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Musisz wszędzie zakładać nowe tematy? Myślę ze nie jest problemem przejrzeć forum jakie ma podfora czy użyć narzędzia wyszukiwania.

Swoje pytanie możesz przenieść tu :
http://forum.slub-wesele.pl/viewtopic.php?t=8774&start=1320
Aiwendil
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A jaki macie przewodni kolor uroczystości o ile macie? Warto o czymś takim pomyśleć i w taki schemat dobierać dodatki.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:25    Temat postu: Re: Prośba o szybką pomoc Odpowiedz z cytatem

p_aaulinka napisał:
Zupełna pustka. Z moim nażeczonych chcielibyśmy połączyć jakieś żółte kwiaty z czymś pasującym do sukni i dodatków..

Z kim? lol

Zadaj pytanie w wątku o sukniach, nie ma sensu zakładać nowego tematu... Rolling Eyes
Powrót do góry
p_aaulinka
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:32    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wrr... narzeczonym. A wątku nie umiem przenieść! nigdy nie siedziałam na forach i nie umiem ..chyba wielkiej krzywdy wam nie zrobiłam! Więc jak może cudowny moderator sam przenieść wiadomość to będę dozgonnie wdzięczna.
Powrót do góry
agattt
moderator
moderator

PostWysłany: Sro 20 Mar 2013, 12:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Prosiłam Cię o zadanie pytania w odpowiednim temacie a nie o zakładanie nowego wątku.
Podany przeze mnie link do wątku o bukietach powinien Ci wystarczyć.

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Dekoracje Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Strona 1 z 1

Skocz do: