|
| View previous topic :: View next topic |
| Author |
Message |
sylwiaa19 początkujący

|
Posted: Tue 24 Jul 2012, 11:56 Post subject: Życzenia ślubno-urodzinowe |
|
|
Witam moja koleżanka 25 sierpnia wychodzi za mąż a 26 obchodzi urodziny i chciałabym jej zrobić małą niespodziankę tym bardziej że jestem świadkową, poszukuję jakichś śmiesznych fajnych życzeń urodzinowo ślubnych. Czy ktoś posiada jakieś wierszyki lub życzenia pasujące na tą okazję podaję e-maila i będę bardzoooo wdzięczna: sylwiaa19@o2.pl mam nadzieję że pomoże mi ktoś Z góry dziękuję _________________ ~~Sylwuś |
|
| Back to top |
|
 |
Aśka moderator

|
|
| Back to top |
|
 |
sylwiaa19 początkujący

|
Posted: Thu 26 Jul 2012, 7:12 Post subject: |
|
|
A może ktoś ma takie wierszyki? bo szukałam w necie ale póki co nic ciekawego nie znalazłam _________________ ~~Sylwuś |
|
| Back to top |
|
 |
konefka początkujący

|
Posted: Mon 10 Sep 2012, 10:00 Post subject: |
|
|
| REKLAMA USUNIĘTA PRZEZ MODERATORA |
|
| Back to top |
|
 |
karolina657 kandydat

|
Posted: Wed 17 Oct 2012, 20:02 Post subject: |
|
|
Najlepiej powiedzieć coś od serca, wtedy druga osoba wie, że życzenia wypowiedziane są szczere a nie wykute na pamięć z internetu  |
|
| Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce