Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Życzenia ślubno-urodzinowe

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zwyczaje weselne
View previous topic :: View next topic  
Author Message
sylwiaa19
początkujący
początkujący

PostPosted: Tue 24 Jul 2012, 11:56    Post subject: Życzenia ślubno-urodzinowe Reply with quote

Witam moja koleżanka 25 sierpnia wychodzi za mąż a 26 obchodzi urodziny i chciałabym jej zrobić małą niespodziankę tym bardziej że jestem świadkową, poszukuję jakichś śmiesznych fajnych życzeń urodzinowo ślubnych. Czy ktoś posiada jakieś wierszyki lub życzenia pasujące na tą okazjępytajnikpytajnik podaję e-maila i będę bardzoooo wdzięczna: sylwiaa19@o2.pl mam nadzieję że pomoże mi ktośwykrzyknikwykrzyknik Z góry dziękuję
Aśka
moderator
moderator

PostPosted: Tue 24 Jul 2012, 12:43    Post subject: Reply with quote

Witam, może na portalu coś się znajdzie http://slub-wesele.pl/zyczenia-slubne uśmiech
Back to top
View user's profile Send private message
sylwiaa19
początkujący
początkujący

PostPosted: Thu 26 Jul 2012, 7:12    Post subject: Reply with quote

A może ktoś ma takie wierszyki?pytajnikpytajnik bo szukałam w necie ale póki co nic ciekawego nie znalazłam
konefka
początkujący
początkujący

PostPosted: Mon 10 Sep 2012, 10:00    Post subject: Reply with quote

REKLAMA USUNIĘTA PRZEZ MODERATORA
Back to top
View user's profile Send private message
karolina657
kandydat
kandydat

PostPosted: Wed 17 Oct 2012, 20:02    Post subject: Reply with quote

Najlepiej powiedzieć coś od serca, wtedy druga osoba wie, że życzenia wypowiedziane są szczere a nie wykute na pamięć z internetu Wink
Back to top
View user's profile Send private message Visit poster's website
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Zwyczaje weselne All times are GMT + 1 Hour
Page 1 of 1

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce