|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 10:22 Temat postu: |
|
|
rąbnij, przyda się....
zawsze uważałam, że to jedyna okazja, żeby założyć welon. Ale teraz nie jestem pewna  |
|
Powrót do góry |
|
 |
deina guru

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 10:37 Temat postu: |
|
|
Ewuś, ja jakoś jestem dziwnie pewna, że wyglądasz w swojej sukni jak spełnione marzenie Twojego Lubego.
A co do welonu - nawet panna Kornelia z "Wymarzonego domu Ani" Montgomery marzyła o welonie na ślub, a była od Ciebie cokolwiek starsza i żyła w zgoła mniej tolerancyjnej epoce;) _________________ And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without. |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 10:45 Temat postu: |
|
|
Deina - to było piękne Od razu mi się polepszyło "spełnione marzenie" Kochana - do Nobla z tym  |
|
Powrót do góry |
|
 |
nimfa moderator

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 10:48 Temat postu: |
|
|
Cytat: | rąbnij, przyda się.... |
proszę uprzjemnię
ewa mam nadzieję, że więcej takich głupich myśli mieć nie będziesz  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 10:51 Temat postu: |
|
|
Dziewczyny u Was mam wszystko jak na zamówienie Nawet łomot
Nimfo - nie moge obiecać, bo im bliżej ślubu tym bardziej mi bije I do tego sprawy zazwyczaj oczywiste stają się nagle nie do przeskoczenia  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Justii maniak

|
Wysłany: Sro 25 Sie 2010, 11:12 Temat postu: |
|
|
Ewcia na pewno welon będzie pięknie pasował do Ciebie i do Twojej sukni!! I nie ma że w Twoim wieku nie pasuje!! Mój S. zawsze mówi, że nieważne ile kto ma lat tylko na ile kto się czuje i na ile wygląda więc na 100% będziesz cudowna Panną Młodą i Twój mąż oszaleje z zachwytu I ja też się nie mogę doczekać zdjęć  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Milagros bywalec

Dołączył: 29 Cze 2009 Posty: 209 Skąd: woj. Zachodniopomorskie
|
Wysłany: Pon 27 Wrz 2010, 15:40 Temat postu: |
|
|
Macie rację dziewczyny, to jest jeden taki dzień w zyciu, kiedy można założyć welon. Ja też będę miała welon  _________________ ślub cywilny
ślub kościelny
[u |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|