|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 21:17 Temat postu: |
|
|
lepiej tego kota im zostaw, bo jak go przywieziesz na zlot to może się okazać, że już go z powrotem nie dostaniesz  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 21:26 Temat postu: |
|
|
to super!! Bedzie jeden mniej w mojej okolicy i moje psy nie beda wariowaly  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 21:31 Temat postu: |
|
|
te... uważaj... mówię poważnie jak tylko się z Jackiem razem wprowadzimy to adoptujemy kociaka i w związku z tym teraz poluję na śliczne okazy  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 21:36 Temat postu: |
|
|
ja tez powaznie mowie sa u mnie ladne okazy do wyboru do koloru _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |

|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 21:49 Temat postu: |
|
|
o! to sper przywieź czarną kotkę i już Ci jej nie oddam  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Sro 18 Mar 2009, 22:16 Temat postu: |
|
|
oczywiscie nazwiesz ja Luna ?  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
panna gaduła

|
Wysłany: Pią 20 Mar 2009, 14:53 Temat postu: |
|
|
oo jak koty to czarne! super  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Wrzos2012 bywalec

|
Wysłany: Wto 22 Lis 2011, 16:49 Temat postu: |
|
|
W wielkopolsce, czyli u mnie jest to niestety praktykowane:/ I jesteśmy na taki pulter przygotowani, bo będzie prawdopodobnie dużo osób i wódki moze iść więcej niż na weselu czasem:/ To jest taki większy grill na podwórzu przy dobrej pogodzie No i tłucze się butelki, a na śląsku-ciocia mi mówila, że porcelanę się rozbija:0 _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Majkon27 bywalec

Dołączył: 28 Paź 2011 Posty: 195 Skąd: Wszedzie tam gdzie zlo i wystepek..
|
Wysłany: Czw 24 Lis 2011, 16:13 Temat postu: |
|
|
Wrzos2012 napisał: | W wielkopolsce, czyli u mnie jest to niestety praktykowane:/ I jesteśmy na taki pulter przygotowani, bo będzie prawdopodobnie dużo osób i wódki moze iść więcej niż na weselu czasem:/ To jest taki większy grill na podwórzu przy dobrej pogodzie No i tłucze się butelki, a na śląsku-ciocia mi mówila, że porcelanę się rozbija:0 |
Też słyszałem że to właśnie porcelanę tłucze się, więc można przynieść stary sedes pod dom panny młodej i rozbić )))) _________________
ADMINISTRATOR
Tylko ten, kto ryzykuje, że posunie się w życiu za daleko, ma szansę przekonać się, jak daleko potrafi zajść |
|
Powrót do góry |
|
 |
nheledore moderator

|
Wysłany: Czw 24 Lis 2011, 17:13 Temat postu: |
|
|
Mieszkam na Śląsku, ale tego praktykować nie będę
Tak w ogóle, w oryginalnej wersji to taką zabawę urządzało się do późnych godzin nocnych z piątku na sobotę, a na rauszu szło się ślubować  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|