|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
ruda_wiewiórka moderator

Dołączył: 01 Gru 2011 Posty: 12149 Skąd: Ze Stumilowego lasu :)
|
Wysłany: Czw 12 Wrz 2013, 10:57 Temat postu: |
|
|
Na poprawinach było super.
Było 76 osób (na weselu około 170) i nowe 3 dania gorące.
Razem z orkiestrą do godziny 18, goście bawili sie do 20, (podłączyliśmy swoją muzykę)  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
agusia1217 bywalec

|
Wysłany: Wto 24 Wrz 2013, 21:28 Temat postu: |
|
|
oj tak u nas na poprawiny nie przyszło tylko 5 osób, ale doszło dużo dzieci.
orkiestra grała do 24. _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Sro 25 Wrz 2013, 8:18 Temat postu: |
|
|
no to dość długo my nie mieliśmy mieć poprawin wogóle ale jako że moja rodzina ma dojechać z drugiego końca Polski to troszku głupio ich nie ugościć też na drugi dzień  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
natalkap kandydat

|
Wysłany: Sro 25 Wrz 2013, 19:52 Temat postu: |
|
|
ja zawsze marzyłam, że jak wesele to tylko z poprawinami:) choć teraz ciężko jeśli chodzi o pieniążki bo w lokalach chcą tyle co za normalny dzien wesela, więc znaleźliśmy i wynajęliśmy można powiedzieć taki dom coś na kształt remizy i tak będziemy mogli spokojnie zrobić wesele i poprawiny i jak policzyliśmy poprawiny nie wyniosą nas więcej niż 35 zł za osobę i będzie tak jak zawsze marzyłam:) (mam nadzieję _________________
Aniołek październik 2014... Kocham i nie zapomnę... |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonimowy Gość
|
Wysłany: Sob 28 Wrz 2013, 13:26 Temat postu: |
|
|
U nas nie będzie poprawin, noclegi dla gości którzy mieszkają 400 km od nas wykończyłyby nas finansowo. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Sob 28 Wrz 2013, 13:38 Temat postu: |
|
|
my będziemy płacić tylko za jedną noc i cała rodzina nas poparła w tej decyzji _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Mani_ani guru

|
Wysłany: Sob 28 Wrz 2013, 23:41 Temat postu: |
|
|
Mnie przytłoczyły koszta poprawin... Do wesela, które wyniesie nas ok. 60 tys mielibyśmy doliczyć ok. 10 tys za poprawiny.. Oczywiście, fajnie byłoby wybawić się na drugi dzień, mieć takie typowe polskie wesele z pompą, ale nie za taką cenę... Obiad dla przyjezdnych musi wystarczyć  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Nie 29 Wrz 2013, 8:47 Temat postu: |
|
|
no mani Ty masz tak wielki wesele że się nie dziwię  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Anonimowy Gość
|
Wysłany: Nie 29 Wrz 2013, 9:41 Temat postu: |
|
|
My robimy niewielkie wesele bo na 60 osób a i tak wyjdzie około 30 tys. Nie będę robić poprawin bo ludzie twierdzą "tak wypada" samo wesele to dla nas wystarczający wydatek. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasia_90 guru

|
Wysłany: Nie 29 Wrz 2013, 9:50 Temat postu: |
|
|
a my wcale nie robimy wesela bo tak wypada tylko bo chcemy. też wyjdzie nas wszystko (z poprawinami) 30tys z hakiem _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|