|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marga guru

|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 17:28 Temat postu: |
|
|
Bardzo fajny i romantyczny pomysł . _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 18:13 Temat postu: |
|
|
A nie boisz się, że wtedy może wypaść? Jakoś go w bukiecie musisz bezpiecznie umieścić, porozmawiaj z florystką  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 18:16 Temat postu: |
|
|
właśnie on nie byłby w bukiecie, tylko bukiet w nim...
Tak jak wstążki, które wiąże się w okół łodyg kwiatów. Nie umiem tego opisać jasno nie pokazując, spróbuję to może narysować i wrzucić. |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kasztanowa guru

|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 18:52 Temat postu: |
|
|
Wydaje mi się, że wiem o co Ci chodzi, ale bardzo cienkie musiałyby być te łodygi, żeby się w nim zmieścić  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 18:55 Temat postu: |
|
|
no tak, jeśli miałby je objąć i zamknąć się na nich to musiałyby być bardzo cieniutkie, ale mógłby być bardzo rozszerzony i wtedy nie obejmie wszystkich, tylko część i to by był powiedzmy front bukietu. Nie wiem czy dobrze kombinuję i czy to w ogóle wykonalne  |
|
Powrót do góry |
|
 |
lamorela guru

|
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 19:03 Temat postu: |
|
|
Raczej nie właśnie go rozszerzałam przed chwilą żeby sprawdzić objętość i zaciskałam i wszystko jest ok Leży przy zdjęciu mojego taty więc zawsze jest pod ręką, także same rozumiecie musi ze mną być w tym dniu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
Marga guru

|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 19:28 Temat postu: |
|
|
Bukiet można przecież dodatkowo zabezpieczyć wstążką, ja nie widzę problemu. _________________
  |
|
Powrót do góry |
|
 |
serwatka uzależniony

|
Wysłany: Wto 7 Sie 2012, 21:06 Temat postu: |
|
|
Myślę że to wspaniały i wzruszający pomysł. Sama mam takie pamiątki po mojej mamie. Mam dwa złote pierścionki łańcuszek i kolczyk który nosiła odkąd pamiętam (drugi ma moja siostra). Ale wybrałam trochę inaczej... Moja mama będzie w bukiecie pod postacią kwiatów. Bukiet będzie z moich ulubionych slonecznikow i z ulubionych mamy irysów, które kupiłam jej na ostatni dzień matki... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
lauraire guru

|
Wysłany: Sro 26 Wrz 2012, 19:28 Temat postu: |
|
|
Co do biżuterii, wiadomo ciężko żeby dziewczyna miała coś po Ojcu, ale mój tata 'zostawił' mi swoje złote spinki, które miał oczywiście od swojego taty. Zawsze mama mówiła, że te spinki będą dla mojego męża, no i leżały tak w szufladzie lat 16 , także na ślub założy je I. już się zgodził i nawet ucieszył. Ja też się bardzo cieszę z tego powodu.  |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|