Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

świadkowie/drużbowie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Sandra88
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 14:31    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Co do kwiatów świadkowej to pewnie będziemy my je kupować jeszcze nie wiem jakie to będą kwiaty ale pewnie będą utrzymane w kolorystyce mojego bukietu tylko będzie on skromniejszy. A w ogóle moja świadkowa mi powiedziała ze jej sukienka będzie w jakimś delikatnym pastelowym kolorze ponieważ ona nie chcę się rzucać w oczy bo to jest mój dzień a nie jej. Jak to usłyszałam to zrobiło mi się strasznie miło.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Natka86
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 14:40    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sandra88 napisał:
A w ogóle moja świadkowa mi powiedziała ze jej sukienka będzie w jakimś delikatnym pastelowym kolorze ponieważ ona nie chcę się rzucać w oczy bo to jest mój dzień a nie jej. Jak to usłyszałam to zrobiło mi się strasznie miło.

I tak właśnie powinno być.. ona powinna być Twoim "dodatkiem" a nie żeby goście zwracali większa uwagę na nią niż na mnie..
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 15:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Widzę, że z tymi świadkami to same problemy normalnie Rolling Eyes Więc już na pewno zrezygnuję z mojej koleżanki, która zawsze tak się wystroić musi, żeby każdy zwrócił na nią uwagę. Ale mamy z TŻ problem z tymi świadkami, bo tak nie bardzo jest kogo wziąć.
Powrót do góry
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 15:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

weź kolegę na świadka i po kłopocie Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 16:02    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak dziewczyna się wystroi to bez względu na to czy bedzie swiadkowa czy nie, bedzie zwracała uwagę na siebie. Ale podczas wesela goście i tak wiedzą kto jest na nim najważniejszy bez względu na inne stroje czy dodatki. Inna sprawa, że ludzie przychodzą sie bawić, nie podziwiać wyłącznie młodych. Dla mnie bedzie to bardzo miłe, jesli na naszym weselu nie zabraknie ładnie ubranych i dobrze bawiacych sie dziewczyn, przecież po to organizuje sie wesele.
moderator
moderator

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 16:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

to prawda, niemniej jeśli ktoś absolutnie musi się wystroić, by przyćmić Młodą (celowo albo po prostu się nie zastanowi, że to Panna Młoda powinna być gwiazzdątego wieczoru) to uważam, że jest to świństwo. tym bardziej jeśli zrobi tak świadkowa.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
MagdalenkaS
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 16:26    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Damo ja nie uważam, że najlepiej jak na moim weselu każdy ubierze worek i przyjdzie w tydzień nie mytych włosach i bez makijażu. Pewnie że będzie mi miło oglądać ładnie ubrane dziewczyny i eleganckich panów. Ale nie w tym rzecz. Znam dziewczynę dobrze i wiem jak się ubiera, zachowuje itd. I nie sądzę, żeby któraś z nas chciała mieć świadkową, która świeci cyckami za każdym możliwym razem i do każdego mówi 'no gdzie Ty się patrzysz?' Rolling Eyes
Powrót do góry
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 16:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Czy bez względu na ubiór gości panna młoda nie jest gwiazdą wieczoru?
guru
guru

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 16:41    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Oczywiście, że jest. Ale mi nie chodziło o ubiór gości, tylko druhny. A każdy wie jacy są ludzie i nie oszukujmy się, że nikt nie zwróci uwagi na tak 'odstrojoną'. Tu nie chodzi o to, że ja mam zamiar coś komuś narzucać jak ma się ubrać, uczesać czy coś. Chcę wybrać sobie druhnę taką, która wesprze mnie swoją pomocą w tym dniu i w dniach przed. Nie potrzebuję osoby, która jedynie podpisze mi papierek w kościele, ale kogoś życzliwego u swojego boku w tym dniu, .
Powrót do góry
Natka86
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 11 Lut 2011, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

MagdalenkaS napisał:
Nie potrzebuję osoby, która jedynie podpisze mi papierek w kościele, ale kogoś życzliwego u swojego boku w tym dniu, .

dobrze powiedziane Smile szczerze powiedziawszy to mam obawy jak zachowa się moja świadkowa skoro już na początku przygotowań ona mówi że zrobi tak czy siak nie zwracając na nas uwagi uśmiech
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5, 6  Następny
Strona 4 z 6

Skocz do: