|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Insomiaa kandydat

|
Wysłany: Wto 6 Wrz 2011, 13:51 Temat postu: |
|
|
WiktoriaW napisał: | W blue cactus robią też wesela? Ciekawy pomysł
[...]
Niestety rodzice prawie nam nie pomogą (niestety nie wszyscy nadal żyją), pójdą na to na pewno wszystkie oszczędności i może trochę trzeba będzie pożyczyć.. No ale cóż - pewnie wiele osób ma dylematy związane z finansami przy wyborze miejsca a z drugiej strony każdy chciałby żeby było wyjątkowo.. |
Robią, ale tam słowo ekskluzywny nie pasuje Można tam piękną kolorową imprezę zrobić. Tak jak pisałem wcześniej kwestia własnej wizji i zasobności portfela.
Nie rozumiem po co robić imprezę na którą Was nie stać... Po co brak kredyt na głupi ślub. Zastanówcie się nad tym. To jeden dzień, a może się okazać, że kredyt będzie trwalszy niż małżeństwo... |
|
Powrót do góry |
|
 |
WiktoriaW kandydat

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 9:56 Temat postu: |
|
|
Insomiaa napisał: | Nie rozumiem po co robić imprezę na którą Was nie stać... Po co brak kredyt na głupi ślub. Zastanówcie się nad tym. To jeden dzień, a może się okazać, że kredyt będzie trwalszy niż małżeństwo... |
Na razie szukamy miejsca, które naprawdę będzie nam się podobać. Jeśli sie okaże, że na taką opcję nas nie stać będziemy się zastanawiać, co dalej. Mam jednak nadzieję, że będziemy mieli szczęście - znajdziemy coś odpowiedniego za satysfakcjonującą nas cenę I wtedy nie będzie problemu  |
|
Powrót do góry |
|
 |
WiktoriaW kandydat

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 10:00 Temat postu: |
|
|
A słyszeliście może o Różanej Dolinie (tej w Zalesiu Borowym, koło Zegrza)? Jakieś opinie?
http://www.rozanadolina.pl/index.php?docid=podstrona&id_podstrona=1
Mają dobre zdjęcia, ale głównie kwiatów i jedzenia, nie miejsca. Nie mogę znaleźć żadnych konkretnych opinii na temat tego miejsca.. |
|
Powrót do góry |
|
 |
asik guru

|
Wysłany: Sro 7 Wrz 2011, 13:12 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc nie słyszałam, ale zwróć uwagę na liczbę osób - sala mieści 250 osób, wy chcecie robić wesele na 120-140. Myślę, że to sporo za duża sala, będziecie się na niej gubić.... _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|