Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

lekarz
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
jezyk
maniak
maniak

PostWysłany: Sro 20 Gru 2023, 13:57    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ostatnio natrafiłam na eksperta z dziedziny dermatologii na stronie internetowej: https://enel.pl/lekarze/warszawa/dermatolog_113/ . Wierzę, że bez trudu znajdziesz tam także specjalistę od okulistyki. Ich kompleks medyczny oferuje szeroką gamę usług na terenie całego kraju, obejmując wieloprofilowe kliniki, a nawet szpitale i placówki diagnostyczne. Mając na uwadze moje doświadczenia, uważam, że warto się z nimi skonsultować.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jude94
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 21 Gru 2023, 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szkoda, że psychoterapia jest tak okropnie droga...
Powrót do góry
adunia44
bywalec
bywalec

PostWysłany: Czw 21 Gru 2023, 22:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

czy wasi lekarze przepisują też leki robione w aptece? mój jest fanem takich produktów więc kilka razy robiłam w DOZie, dobrze działały
Powrót do góry
Junsa
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 29 Gru 2023, 22:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Miałam okazję kiedyś korzystać z tej możliwości w DOZie, farmaceutka wykonała dla mnie lek. Bardzo dobrze się sprawdził i cena była przystępna.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pon 26 Lut 2024, 11:22    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fachową opiekę lekarską i różnego rodzaju usługi z zakresu zdrowia zapewni Wam kontakt z https://ard-med.pl/ Z nimi masz pewność, że trafiasz na specjalistów, którzy fachowo zajmą się Twoim problemem.
Powrót do góry
westeroswinterfell
maniak
maniak

PostWysłany: Wto 12 Mar 2024, 12:44    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jeśli chodzi o wyszukiwanie wysokiej jakości usług okulistycznych, trafiłem na stronę https://drwzrok.pl/ - badania wzroku Łódź. Tam specjaliści nie tylko oferują dopasowanie i wykonanie okularów dostosowanych do klienta, ale również zapewniają bezpłatne badania wzroku. Według mnie, warto skorzystać z ich usług, gdyż wszystko można załatwić na miejscu, bez zbędnych kłopotów.
Powrót do góry
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Pią 29 Mar 2024, 10:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Fachową opiekę lekarską i różnego rodzaju usługi z zakresu zdrowia zapewni Wam kontakt z https://ard-med.pl/ Z nimi masz pewność, że trafiasz na specjalistów, którzy fachowo zajmą się Twoim problemem.
Powrót do góry
warnon5
początkujący
początkujący

PostWysłany: Pią 29 Mar 2024, 12:43    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Witajcie! Mam pytanie odnośnie mojej ostatniej wizyty u lekarza. Czy ktoś z Was miał podobną sytuację? Dlaczego lekarz NIE BIERZ wyników w cudzysłów? Czy to może oznaczać coś niepokojącego?
lenkaa
guru
guru

PostWysłany: Czw 23 Maj 2024, 9:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Szczerze mogę Wam polecić pomoc jaką otrzymacie kontaktując się z specjalistami pracującymi w klinice https://marihuana24.pl/ Specjalizują się oni w terapii medyczną marihuaną. W tym miejscu, po dokładnej diagnozie i konsultacji, oferują spersonalizowane plany leczenia, uwzględniające wykorzystanie medycznej marihuany jako kluczowego elementu terapii. Medyczna marihuana wykorzystuje kannabinoidy, takie jak THC do celów terapeutycznych, mając na celu poprawę jakości życia pacjentów cierpiących na różnorodne schorzenia, w tym ból przewlekły, choroby neurologiczne, stany zapalne oraz zaburzenia psychiczne.
Powrót do góry
marta447
kandydat
kandydat

PostWysłany: Czw 1 Sie 2024, 12:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Sprawdzcie sobie stronę, na której znajdziecie portal z listą lekarzy specjalistów przyjmujących na NFZ w całej Polsce, w tym np. Ortopeda . Lekarze na NFZ z całej Polski w jednym miejscu, ogromna wygoda.
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora MSN Messenger
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4, 5  Następny
Strona 3 z 5

Skocz do: