Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Tym razem nie mówcie, że za wcześnie...
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się!
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pon 22 Paź 2012, 12:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Antyneutrino można wiedzieć ile narzeczony ma lat ?

Również nie uważam aby wiek był problemem, tutaj nie ma reguły, natomiast 3 lata to dużo czasu, jedyne za czym możecie zacząć się rozglądać za jakieś pół roku, rok to sala, te najlepsze mają terminy na 2 lata w przód. Potem niektóre zespoły, czy DJ'e też mają terminy na 2 lata w przód, ale całą resztą nie zawracałabym sobie głowy jeszcze. Oczywiście, możesz podpatrywać itd. uśmiech
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Antyneutrino
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 22 Paź 2012, 14:18    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marta_ges napisał:
To pokaż wymarzoną na ten moment kieckę język z oczkiem

Oto moje marzenie... W takiej to chętnie chodziłabym nawet po mieście, aby zebrać kilka zaciekawionych spojrzeń... oczko
http://www.ebay.com/itm/Medieval-Renaissance-dress-pagan-handfasting-ELVEN-custom-made-/321002961468?pt=UK_Period_Theatre&hash=item4abd447a3c

karolipio napisał:
Jaki miałaś poprzedni nick? uśmiech Dlaczego Twój kuzyn tak uważa?"

Przysięgam, że nie pamiętam swojego poprzedniego nicku... uśmiech"

A co do kuzyna... Być może dlatego, że on wszystko zaczął załatwiać bardzo późno. Wyjechał do Anglii i tam długo pracował, ale ślub przyjechali wziąć w Polsce. I wszystko robili w pośpiechu. W przeddzień ślubu strasznie na siebie fukali, bo tu nie było dokumentów, tu to tu tamto...

ewelinka89 napisał:
My organizowaliśmy wszystko w pół roku, znajomi zrobili typowe, duże wesele w jakieś 8 miesięcy.. Jak ktoś ma czas, to jak dla mnie półtora roku to maksymalna ilość potrzebnego czasu. Wtedy i tak rezerwujesz tylko salę, zespół, fotografa.. I czekasz, aż będzie bliżej ślubu.

Widzę, że z Wrocławia jesteś.. Już myślałaś gdzie organizować wesele? Bo jak takie klimaty w pierwszej kolejności przyszedł mi zamek w Grodźcu;p

Tyle, że ja niewielu znajomych mam, którzy interesują się tematyko ślubno-weselną. Poza tym lepiej nam organizować samym... oczko

A co do Grodźca, to jest rzut beretem od domu mojego ukochanego Very Happy Był tam kilka razy na wycieczce rowerowej i w sumie zastanawialiśmy się nad tym miejscem, ale nie wiem, czy tam wesele można zrobić...

Powrót do góry
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pon 22 Paź 2012, 14:24    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

No suknia jest ciekawa, to na pewno uśmiech narzeczony rozumiem, że swój strój też dopasowałby pod Twoją kreacje ?
Rzeczywiście taki motyw przewodni, te stroje, zamek, wszystko w takim klimacie... fajny pomysł, jeszcze o takim ślubie nie słyszałam. Może dowiedz się, czy w tym zamku można organizować wesela. A wesele ma być duże czy małe tak w ogóle pytajnik

A jeszcze mam pytanie, pomijając już wiek narzeczonego, macie już w ogóle coś zaklepane? Bo widzę, że na suwaczku jest już konkretna data. Czy to taka orientacyjna tylko jak na razie, która może ulec zmianie? Czy już definitywna, uzależniona od czegoś?
Powrót do góry
Antyneutrino
kandydat
kandydat

PostWysłany: Pon 22 Paź 2012, 14:49    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

lauraire napisał:
Antyneutrino można wiedzieć ile narzeczony ma lat ?
No suknia jest ciekawa, to na pewno narzeczony rozumiem, że swój strój też dopasowałby pod Twoją kreacje ?
Rzeczywiście taki motyw przewodni, te stroje, zamek, wszystko w takim klimacie... fajny pomysł, jeszcze o takim ślubie nie słyszałam. Może dowiedz się, czy w tym zamku można organizować wesela. A wesele ma być duże czy małe tak w ogóle

A jeszcze mam pytanie, pomijając już wiek narzeczonego, macie już w ogóle coś zaklepane? Bo widzę, że na suwaczku jest już konkretna data. Czy to taka orientacyjna tylko jak na razie, która może ulec zmianie? Czy już definitywna, uzależniona od czegoś?

On teraz ma 19, we wrześniu skończył, chociaż zarówno urodą, jak i rozumem jest ze dwa trzy lata starszy... oczko

Jego strój będzie wyglądać tak: http://www.ebay.com/itm/Mens-Medieval-Gothic-Doublet-Tudor-Renaissance-wedding-garb-/221136888987?pt=UK_Period_Theatre&hash=item337cc9249b

Nasze wesele na samym początku miało być baardzo skromne, ja, on, rodzice, świadkowie i taka najbliższa rodzina. Ale po namyśle ja zauważyłam, że z dalszej rodziny często byłam zapraszana na różne uroczystości, więc troche by było nie fajnie kogoś pominąć... Tak więc wyszło nam około sto osób... Shocked

Data jest w dużym stopniu definitywna, bo to jest nasza rocznica uśmiech najbardziej byśmy się cieszyli, jakbyśmy mogli wziąć tego dnia ślub... Powoli rozglądamy się za różnymi miejscami zarówno na wesele, jak i na ślub.

Powrót do góry
lauraire
guru
guru

PostWysłany: Pon 22 Paź 2012, 15:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Patrząc na Waszą teraźniejszą koncepcje całego wesela, wygląda to bardzo ciekawie, fajnie, wręcz bajkowo bym powiedziała. Mam nadzieję, za te 3 lata przeczytać Twoją relacje ze ślubu i obejrzeć zdjęcia, na prawdę zapowiada się bardzo ciekawie. uśmiech
Powrót do góry
limone
guru
guru

PostWysłany: Pon 22 Paź 2012, 15:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

...

Ostatnio zmieniony przez limone dnia Pon 19 Lis 2012, 13:22, w całości zmieniany 1 raz
Powrót do góry
marta_ges
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 22 Paź 2012, 15:51    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

A czyli Wy jednak chcecie stroje i resztę tylko stylizowane na średniowiecze? Ma to być bardziej jak z bajki braci Grimm, a nie prawdziwa rekonstrukcja średniowiecznego stroju?oczko

Powrót do góry
Tęczówka
maniak
maniak

PostWysłany: Pon 22 Paź 2012, 19:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

uhhh ciekawie tu:)..

Witam nową Forumkęoczko.

Powrót do góry
deina
guru
guru

PostWysłany: Pon 22 Paź 2012, 22:05    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Suknia piękna. Ogromnie mi się podoba.
And you who seek to know Me, know that the seeking and yearning will avail you not, unless you know the mystery: for if that which you seek, you find not within yourself, you will never find it without.
Powrót do góry
ewelinka89
moderator
moderator

PostWysłany: Wto 23 Paź 2012, 20:36    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Byłam tam ostatnio może z 5 lat temu, ale wtedy bardzo chętnie wynajmowali salę na organizację imprez, przyjmowali wycieczki z atrakcjami typu ogniska.. Zamek jest w takim stanie, że mogą na tym sporo zarobić, więc wątpię, żeby rezygnowali.
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przedstaw się! Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3, 4  Następny
Strona 3 z 4

Skocz do: