|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Marti1987 gaduła
|
Wysłany: Pią 12 Wrz 2014, 21:07 Temat postu: |
|
|
Nie planujemy robić poprawin, ale na pewno zorganizujemy jakieś spotkanie w gronie znajomych i rodziny więc pewnie będę miała na sobie jakąś białą sukieneczkę i to wszystko. Nie mam za bardzo jeszcze typów.. Skupię się na tym jak będzie bliżej lata _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
aga88 gaduła
|
Wysłany: Pon 15 Wrz 2014, 8:23 Temat postu: |
|
|
Ja na poprawiny założę klasyczna nieśmiertelną małą czarną _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
velines19 bywalec
|
Wysłany: Pon 15 Wrz 2014, 10:17 Temat postu: |
|
|
Na naszych poprawinach lało, a że było to u moich rodziców w domu - to nie wygłupiałam się w sukienki.. ubrałam dzinsy i białą bluzkę z nadrukiem tygrysa a okazało się, że wszyscy tak byli ubrani _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
olivia uzależniony
|
Wysłany: Pon 15 Wrz 2014, 12:33 Temat postu: |
|
|
Poprawin nie będzie, więc i problemu ze strojem też nie. _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
tynka2506 maniak
|
Wysłany: Pon 15 Wrz 2014, 16:51 Temat postu: |
|
|
U mnie poprawin nie będzie ale spotkanie wśród rodziny i znajomych tak , więc sukienkę na tę okoliczność muszę sobie sprawić... nie wiem czy chce białą już chyb nie... jaką w jasnych kolorach może niebieski i bardzo zwiewną, taką romantyczną ... Moja suknia ślubna zresztą też taka będzie _________________
|
|
Powrót do góry |
|
|
azbik początkujący
|
Wysłany: Czw 16 Paź 2014, 20:49 Temat postu: |
|
|
My postanowiliśmy zaskoczyć gości na poprawinach i oboje przyszliśmy w jeansach i trampkach wszyscy byli ubrani elegancko w sukienki, garnitury:) |
|
Powrót do góry |
|
|
Duśka bywalec
|
Wysłany: Pon 20 Paź 2014, 16:08 Temat postu: |
|
|
To musiało fajnie wyglądać |
|
Powrót do góry |
|
|
brysia25 kandydat
|
|
Powrót do góry |
|
|
genju2 kandydat
|
Wysłany: Sob 5 Wrz 2015, 16:59 Temat postu: |
|
|
Ja miałem zwykłą koszule i jeansy! |
|
Powrót do góry |
|
|
matrimonio gaduła
|
Wysłany: Sro 9 Wrz 2015, 14:12 Temat postu: |
|
|
Śliczna ta sukienka! Sama bym ją zamówiła, gdyby nie fakt, że teraz nie miałabym gdzie w niej wyjść. Wydaję mi się, że takie sukienki w kwiaty http://domodi.pl/sukienki-w-kwiaty też powinny pasować. Uważam, że na poprawinach nie trzeba mieć eleganckiej, wieczorowej sukni. |
|
Powrót do góry |
|
|
|
|