|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Hania83 kandydat

|
Wysłany: Pon 8 Lis 2010, 14:32 Temat postu: nareszcie;) |
|
|
Cześć
Udało mi się znaleźć tą firmę z jabłkami:) Koleżanka się zlitowała i mi wkońcu dała do niej namiary:) i teraz mogę Wam pokazać, o co mi chodziło... stronkę mają dość wstępną, ale za to te jabłuszka wyglądają naprawdę zachęcająco karteczki powiem szczerze, to mnie niezbyt interesują, bo znając życie coś się komuś zaraz zgubi niestety tak jest... . Rozmawiałam z tą panią, co tam jest kontakt do niej podany, i powiedziała, że niekonieczne jest zamawianie tego latem, tylko zależnie od wielkości zamówienia przynajmniej 1-2 miesiące przed imprezą, co akurat w moim przypadku jest dość istotne...
oto adresik, jeśli chcecie zobaczyć zdjęcia :
[ZABLOKOWANE] |
|
Powrót do góry |
|
 |
Sklep-Jubilerski bywalec

|
Wysłany: Pią 12 Lis 2010, 10:29 Temat postu: |
|
|
Szczerze mówiąc to nigdy wcześniej nie spotkałam się z taką praktyką jak napisy na jabłkach,ale z tego co widzę to wyglądają naprawdę bardzo ładnie,koleżanka za pół roku ma swoje wesele i muszę jej pokazać te zdjęcia:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
Kamilcia kandydat

|
Wysłany: Pon 15 Lis 2010, 12:08 Temat postu: |
|
|
hej
u mojej kuzynki były jabłuszka z tej firmy... fajnie to wyglądało... u siebie tez chciałabym takie zamówić, bo nie było z tym żadnych problemów, a smaczna pamiątka została W sumie jest to nieduży koszt na weselu, a wygląda to naprawdę wyjątkowo...  |
|
Powrót do góry |
|
 |
mademoiselle gaduła

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 10:35 Temat postu: |
|
|
możecie wkleić linka raz jeszcze, bo pisze, że jest zablokowane  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 10:36 Temat postu: |
|
|
ja tez chciałabym to zobaczyć a adres zablokowany _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 11:10 Temat postu: |
|
|
Link na stronę firmy to jest reklama, która jest niedozwolona na forum, stąd blokada. Ale przecież możecie sobie poszukać za pośrednictwem google  _________________
   |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vella gaduła

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 11:19 Temat postu: |
|
|
Ktoś tu przegiął z reklamą, więc linki poblokowali
Strony prowadzące sprzedaż można wygooglać, mam już dwa różne adresy bo z ciekawości zajrzałam, jak ktoś chce to na PW mogę się podzielić. A jeśli tylko o podziwianie chodzi, to rzeczone jabłuszka wyglądają tak:
 _________________ 4 grudnia 2010. No to mam już z głowy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 13:48 Temat postu: |
|
|
Jak dla mnie bez rewelacji ale tak jesteśmy stworzeni, że jednemu się podoba a drugiemu nie  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
Vella gaduła

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 13:58 Temat postu: |
|
|
Mnie się podoba sam pomysł
idę sobie do sadu, naklejam obrazek na jabłuszko, i czekam aż czas i słońce załatwią sprawę. Podobnie robiliśmy sobie w dzieciństwie "tatuaże" z opalania  _________________ 4 grudnia 2010. No to mam już z głowy... |
|
Powrót do góry |
|
 |
kasiula uzależniony

|
Wysłany: Czw 18 Lis 2010, 14:00 Temat postu: |
|
|
tylko czy do tego czasu jabłko się nie zepsuje _________________
 |
|