|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
Kaśkaa23 uzależniony

|
Wysłany: Pią 24 Lut 2023, 21:15 Temat postu: |
|
|
Musicie odpowiedzieć sobie, jak bardzo rozwinięty jest ten problem. Jeśli możecie poradzić sobie z tym tematem w taki sposób, to w porządku. Jednak często najlepszym wyjściem jest wykorzystanie możliwości, jakie stwarzają dzisiaj takie terapie jak https://klinikaflebologii.pl/Zakres-uslug/Kompresjoterapia. Liczy się Wasze zdrowie, pamiętajcie o tym. |
|
Powrót do góry |
|
 |
kornelka33 gaduła

|
Wysłany: Pią 27 Cze 2025, 17:58 Temat postu: |
|
|
Od dłuższego czasu zmagam się z hemoroidami i niestety objawy zaczęły się nasilać - ból, pieczenie i dyskomfort są już codziennością. Przeczytałam artykuł https://pokonajchorobe.pl/hemoroidy-objawy-i-leczenie-czym-sa-hemoroidy-zewnetrzne-i-wewnetrzne/ który pomógł mi lepiej zrozumieć różnice między hemoroidami wewnętrznymi a zewnętrznymi oraz ich rozwój. Podejrzewam, że u mnie to już co najmniej II stadium, dlatego zdecydowałam się umówić do proktologa. Z tekstu wynika jasno, że same kremy czy maści mogą co najwyżej przynieść chwilową ulgę, ale nie usuną problemu. Hemoroidy można leczyć skutecznie - np. za pomocą zabiegów takich jak skleroterapia czy gumkowanie i warto działać, zanim dojdzie do poważniejszych powikłań. |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|