View previous topic :: View next topic |
Author |
Message |
Kazoo kandydat

|
Posted: Thu 5 Apr 2018, 21:32 Post subject: Nauka angielskiego |
|
|
Hej! Za niecałe 3 miesiące biorę ślub i mam problem! Część rodziny mojego przyszłego Męża to obcokrajowcy, a także kilka osób ode mnie przywiezie se sobą partnera zza granicy. Co prawda po angielsku mówię jako-tako, ale to za mało. Myślicie, że w 3 miesiące ogarnę angielski na tyle żeby w miarę swobodnie gadać? Teraz używam tej stronki https://Speakin.pl i dużo słówek już znam, gramatykę też łapię, ale nie wiem czy to wystarczy. Pomóżcie! _________________ Już niedługo nadejdzie nasz dzień! <3 |
|
Back to top |
|
 |
marika5 kandydat

|
Posted: Wed 2 May 2018, 21:07 Post subject: |
|
|
Skorzystaj z Sity mi pomogło. A jak się uczysz przez internet angielskiego może zainteresuje cię też nauka online Excela - sama zobacz www.iExcel.pl. |
|
Back to top |
|
 |
LigGS początkujący

|
Posted: Tue 8 May 2018, 14:23 Post subject: |
|
|
krótki kurs powinien wystarczyć |
|
Back to top |
|
 |
dosiska4 początkujący

|
Posted: Tue 15 May 2018, 16:58 Post subject: |
|
|
Ja bym się pochylił trochę nad Google i tam poszperał. Z całą pewnością znajdą się tam wartościowe informacje  _________________ Nie bądź pewny, że masz czas, bo pewność niepewna. |
|
Back to top |
|
 |
Kamilka75 gaduła

|
Posted: Sun 20 May 2018, 19:15 Post subject: Angielski |
|
|
Wiesz co, trzy miesiące to mało czasu, ale możesz dać radę, tylko zapisz się do naprawdę dobrej szkoły językowej, która zrobi dla Ciebie taki kurs przyspieszony. I tak niestety całkowicie nie przyswoisz tysięcy słów. Zajrzyj tutaj https://lincoln.edu.pl/warszawa/blog/jak-dogadac-sie-w-autobusie/ , może ten blog Ci na początek pomoże. |
|
Back to top |
|
 |
Coldi gaduła

|
Posted: Mon 18 Mar 2019, 10:13 Post subject: |
|
|
A myślałaś o kursie języka angielskiego online?
to świetna alternatywa dla tradycyjnego kursu w szkole językowej czy korepetycji.
Uczysz się kiedy chcesz i jak długo chcesz.
Naprawdę jest to do przemyślenia:) |
|
Back to top |
|
 |
niepoprawny maniak

|
Posted: Wed 22 May 2019, 17:32 Post subject: |
|
|
Ciekawą formą nauki języka angielskiego jest skorzystanie z platformy językowej Tutlo. Zajęcia są prowadzone przez profesjonalnych lektorów. Jedna lekcja trwa 20 minut i nie trzeba na nią zapisywać się wcześniej. |
|
Back to top |
|
 |
bezniku gaduła

|
Posted: Wed 5 Jun 2019, 12:29 Post subject: |
|
|
To prawda, że nauka przez platformę językową jest fajna. Dobre kursy można znaleźć na platformie EduEduOnline https://edueduonline.pl/faq . Tu można skorzystać z kursu na dowolnym stopniu zaawansowania. Lekscie prowadzone sa w formie wideokonferencji. Warto zobaczyć bezpłatna lekcje pokazową - dzięki niej można się przekonać czy taka forma nauki Wam będzie odpowiadała. |
|
Back to top |
|
 |
Sylvius początkujący

|
Posted: Tue 6 Aug 2019, 13:31 Post subject: |
|
|
Jasne, jeśli masz jakiekolwiek podstawy możesz po prostu kontynuować naukę języków. Ja za jakiś czas wyjeżdżam w podróż do Hiszpanii i dlatego teraz zdecydowałam się na kurs dodatkowy z hiszpańskiego http://sj.amu.edu.pl/strona-glowna/odplatne-kursy-jezykowe/jezyk-hiszpanski Stosując metodę komunikatywną przełamiesz barierę językową, która umożliwia swobodne funkcjonowanie w środowisku za granicą. |
|
Back to top |
|
 |
barto776 maniak

|
Posted: Wed 7 Aug 2019, 15:56 Post subject: |
|
|
Jeśli zastanawiasz się co robić w wolnym czasie to mogę zachęcić do skorzystania z angielski Łomianki . Ja skorzytsałam z ich oferty bo chciałam dostać awans w pracy. Polecam niezmiernie bo mogłam się uczyć języka również w domu. Mają w ofercie bardzo fajną platformę do e-learningu. |
|
Back to top |
|
 |
|
|
You cannot post new topics in this forum You cannot reply to topics in this forum You cannot edit your posts in this forum You cannot delete your posts in this forum You cannot vote in polls in this forum
|
Zamknij
Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.
Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.
Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce