Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Blizny potrądzikowe
Goto page 1, 2  Next

Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy
View previous topic :: View next topic  
Author Message
slodkoslona
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Fri 29 Jan 2016, 10:30    Post subject: Blizny potrądzikowe Reply with quote

Co robicie z bliznami po trądziku? To jedno z moich największych zmartwień obecnie... Niestety moja buzia nie jest gładka, a chciałabym, aby znowu taka była. Robiliście kiedyś laserowe usuwanie blizn? Słyszałam, że w Vici Clinic w Krakowie robią taki zabieg i zastanawiam się, czy nie skorzystać.
Back to top
View user's profile Send private message
porcelanowa
gaduła
gaduła

PostPosted: Fri 6 May 2016, 16:38    Post subject: Reply with quote

Ja też miałam podobny problem i laserem udało się pozbyć blizn. Trzy zabiegi, właśnie w krakowskim salonie Vici Clinic, wystarczyły. Są co prawda trochę bolesne ale można skórę znieczulić maścią Emla a dla rezultatu warto trochę pocierpieć uśmiech
Back to top
Lioness
uzależniony
uzależniony

PostPosted: Tue 10 May 2016, 13:03    Post subject: Reply with quote

Ja też robiłam, na razie dopiero pierwszy zabieg, ale już widać różnicę. Tylko że ja robiłam na ramionach i dekolcie.
Weźcie pod uwagę, że po robieniu laseru na twarzy przez pierwsze kilka dni nie wyjdziecie na ulicę, bo wygląda się okropnie język Ja na szczęście musiałam tylko nosić bluzki z długim rękawem i bez dekoltu i nie było nic widać. U mnie trwało nieco ponad 2 tygodnie zanim ślady zniknęły. Pierwsze kilka dni to jest jedno wielkie poparzenie.
I wiosna i lato to nie jest dobry czas na robienie zabiegu, bo nie wolno absolutnie się po tym opalać.

Back to top
klarka12
maniak
maniak

PostPosted: Thu 17 May 2018, 10:06    Post subject: Reply with quote

Na szczęście obecnie jest dostępnych wiele sposobów na pozbycie się blizn. Poza domowymi sposobami, istnieją także specjalne maści czy plastry. Jeśli to nie pomoże, to ostatecznością jest zabieg laserowy. Ze swojej strony mogę polecić wam tę stronę http://wszystkoobliznach.pl/ - znajdziecie tam wiele informacji na temat blizn i sposobów ich usuwania.
Back to top
noya
gaduła
gaduła

PostPosted: Wed 23 May 2018, 16:48    Post subject: Reply with quote

ja się wybierałam na laser i tam nie dotarłam bo blizny prawie zniknęły po potraktowaniu ich bio-oilem, niby taki niepozorny olejek a jednak potrafi nieraz zdziałać cuda
Back to top
fiona45
bywalec
bywalec

PostPosted: Sat 23 Mar 2019, 19:43    Post subject: Reply with quote

Warto takie blizny usunąć na pewno specjalnymi preparatami np. https://sutricon.pl/ . Na pewno się takie sprawdzą pod wieloma względami. Każdy może spróbować bo to nie boli, a pomaga.
Back to top
AnnMa
kandydat
kandydat

PostPosted: Mon 27 May 2019, 12:49    Post subject: Reply with quote

Miałam bardzo brzydkie blizny, wydałam mnóstwo pieniędzy na dermatologów i różne preparaty, które wcale nie pomagały. Dopiero laserowe usuwanie zmian skórnych kraków dało efekty. Teraz mam gładką buzię i żadnych przebarwień. dermatologia laserowa kraków pomogła mi pozbyć się kompleksów uśmiech Nie marnujcie pieniędzy na kremy, maści itp.
Back to top
kasiapora
kandydat
kandydat

PostPosted: Fri 7 Jun 2019, 8:03    Post subject: podkład Reply with quote

Ja od dłuższego czasu staram się używam lżejszych kosmetyków, które nie będą zapychać mojej skóry. Zdecydowałam się na kosmetyki z eshopannabelle mają też bardzo dobre akcesoria. Ostatnio kupiłam od nich pędzel do podkładu. Nie robi plam i jest bardzo solidnie wykonany.
Back to top
Lola42
bywalec
bywalec

PostPosted: Tue 26 Jan 2021, 16:24    Post subject: Reply with quote

Polecam udać się do fachowej kliniki ESDERM z Wrocławia. Najlepiej jak lekarz Ci pomoże z bliznami, mi pomogli.
Back to top
mczay
maniak
maniak

PostPosted: Mon 1 Feb 2021, 23:11    Post subject: Reply with quote

Zdecydowanie polecam Octenicare. Nie znam drugiego takiego preparatu, który tak poradziłby sobie z bliznami jak on. Wystarczyło regularnie go stosować i uzbroić się w cierpliwość i efekty same przyszły.
Back to top
Post new topic   Reply to topic    Forum ślubne :: strona główna -> Pogaduchy All times are GMT + 1 Hour
Goto page 1, 2  Next
Page 1 of 2

Jump to:  
You cannot post new topics in this forum
You cannot reply to topics in this forum
You cannot edit your posts in this forum
You cannot delete your posts in this forum
You cannot vote in polls in this forum
Zamknij

Strona korzysta z plików cookies w celu realizacji usług i zgodnie z Polityką Plików Cookies.

Warunki przechowywania lub dostępu do plików cookies możesz określić w ustawieniach Twojej przeglądarki.

Warszawa : Katowice : Kraków : Poznań : Wrocław : Łódź : Szczecin : Gdańsk : Toruń : Bydgoszcz : Częstochowa : Olsztyn : Rzeszów : Piła : Zielona Góra : Lublin : Kielce