Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

Szukam poradnika ślubnego
Idź do strony Poprzedni  1, 2

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
straszna_dama
guru
guru

PostWysłany: Pią 9 Kwi 2010, 20:14    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eliza napisał:
i sławek się pewnie tak zniechęcił tym ile tego jest że jeszcze zrezygnuje ze ślubu język

Albo zaprzęgnie narzeczoną do lektury forum Cool
bywalec
bywalec

PostWysłany: Pią 9 Kwi 2010, 20:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Na pewnym portalu społecznościowym założyłem grupę dyskusyjną, w której można porozmawiać z "fachowcami" różnych dziedzin związanych ze ślubem. Jest nawet ksiądz i człowiek związany z USC uśmiech Zainteresowanym wyślę namiar na PW:)
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email Odwiedź stronę autora
MissIndependent
moderator
moderator

PostWysłany: Sob 10 Kwi 2010, 10:56    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

eliza napisał:
i sławek się pewnie tak zniechęcił tym ile tego jest że jeszcze zrezygnuje ze ślubu język

e tam, mój jeszcze nie zrezygnował Cool a od do załatwiania i szukania informacji jest jak wół do karety. to o czymś świadczy. ale mój ma mnie do załatwiania takich rzeczy Cool

jeśli ktoś chce dostać darmowe wskazówki co do tego, jak zorganizować ślub to nie ma zmiłuj. trzeba przebrnąć przez kilka stron internetowych i kilka for i wychodzi się wzbogaconym o cenną wiedzę Wink

Cytat:
za dużo czasu musiałbym poświęcić aby całą potrzebną wiedzę zebrać

ślub i wesele to czasochłonne przedsięwzięcia Cool

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
paulaewa
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 15 Gru 2016, 17:48    Temat postu: Re: Szukam poradnika ślubnego Odpowiedz z cytatem

slawekw1 napisał:
Poszukuję ciekawego poradnika ślubnego: co, kiedy trzeba zaplanować, najchętniej darmowego. Czy możecie polecić mi jakiś dobry i sprawdzony?

ja polecam poradnik slub i wesele instrukcja obslugi
nie jest za darmo ale jest tak piekny i tak mi sięprzydał, ze polecam!
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
jagódka1
kandydat
kandydat

PostWysłany: Wto 22 Paź 2019, 7:27    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja kupiłam organizer w empiku. A poradnik czy listę zadań można ściągnąć za darmo w pdf z internetu i sobie dodrukować uśmiech

Dla wszystkich zainteresowanych tym, czym się zajmuję: https://krzewyozdobne.net/
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Odwiedź stronę autora
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Przygotowania do ślubu Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2
Strona 2 z 2

Skocz do: