|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
Autor |
Wiadomość |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Pią 9 Kwi 2010, 20:14 Temat postu: |
|
|
eliza napisał: | i sławek się pewnie tak zniechęcił tym ile tego jest że jeszcze zrezygnuje ze ślubu  |
Albo zaprzęgnie narzeczoną do lektury forum  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
eliszama bywalec

|
Wysłany: Pią 9 Kwi 2010, 20:47 Temat postu: |
|
|
Na pewnym portalu społecznościowym założyłem grupę dyskusyjną, w której można porozmawiać z "fachowcami" różnych dziedzin związanych ze ślubem. Jest nawet ksiądz i człowiek związany z USC Zainteresowanym wyślę namiar na PW:) |
|
Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Sob 10 Kwi 2010, 10:56 Temat postu: |
|
|
eliza napisał: | i sławek się pewnie tak zniechęcił tym ile tego jest że jeszcze zrezygnuje ze ślubu  |
e tam, mój jeszcze nie zrezygnował a od do załatwiania i szukania informacji jest jak wół do karety. to o czymś świadczy. ale mój ma mnie do załatwiania takich rzeczy
jeśli ktoś chce dostać darmowe wskazówki co do tego, jak zorganizować ślub to nie ma zmiłuj. trzeba przebrnąć przez kilka stron internetowych i kilka for i wychodzi się wzbogaconym o cenną wiedzę
Cytat: | za dużo czasu musiałbym poświęcić aby całą potrzebną wiedzę zebrać |
ślub i wesele to czasochłonne przedsięwzięcia  _________________
 |
|
Powrót do góry |
|
 |
paulaewa początkujący

|
Wysłany: Czw 15 Gru 2016, 17:48 Temat postu: Re: Szukam poradnika ślubnego |
|
|
slawekw1 napisał: | Poszukuję ciekawego poradnika ślubnego: co, kiedy trzeba zaplanować, najchętniej darmowego. Czy możecie polecić mi jakiś dobry i sprawdzony? |
ja polecam poradnik slub i wesele instrukcja obslugi
nie jest za darmo ale jest tak piekny i tak mi sięprzydał, ze polecam! |
|
Powrót do góry |
|
 |
jagódka1 kandydat

|
Wysłany: Wto 22 Paź 2019, 7:27 Temat postu: |
|
|
Ja kupiłam organizer w empiku. A poradnik czy listę zadań można ściągnąć za darmo w pdf z internetu i sobie dodrukować  _________________ "Nie wystarczy pokochać, trzeba jeszcze umieć wziąć tę miłość w ręce i przenieść ją przez całe życie".
Dla wszystkich zainteresowanych tym, czym się zajmuję: https://krzewyozdobne.net/ |
|
Powrót do góry |
|
 |
|
|