|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 29 Mar 2010, 19:55 Temat postu: |
|
|
podoba mi sie to rozumowanie Sadie
Ja pewnie stłukłabym oboje, a facetowi dodatkowo ukroiła co nieco.. Niech sie nie czuje bezkarny.
M ma obiecane ze jak mu sie przypadkiem wpełznie do cudzej dziurki to bedzie krotszy o wszystkie swoje centymetry. I nie ma zmiłuj. Utne i posiekam zeby nie dało sie przyszyć
Ja na nieszczescie jestem msciwa.
I jak ostatnio rzekla dentystka - trudny ze mnie przeciwnik jesli o trucie chodzi. Powiedziala ze facet bedzie musial duzo arszeniku na mnie przyszykowac bo tak łatwo to ja sie trutkom nie daje (a to wszystko bo zęba mi 3 razy truła a w efekcie i tak kanały czysciła pod znieczuleniem ) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Sadie guru

|
Wysłany: Pon 29 Mar 2010, 22:45 Temat postu: |
|
|
nie lubie zbierania trofeow (swoja droga jak to sie pisze..?) i czuje gleboka pogarde do kobiet ktore "kolekcjonuja" sobie zonatych mezczyzn. Gdyby to bylo bo sie pokochali nagle za moimi plecami to trudno.Na uczucia nic sie nie poradzi. Ale kolekcjonowania czlonkow tylko dlatego ze sa zonaci... O nie!
No i wychodze z zalozenia ze jej zlamana szczeka zrosnie sie szybciej niz moje zlamane serce. Chociaz podejrzewam ze mialaby o wiele wiecej problemow zdrowotnych niz zamana szczeka  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Wto 30 Mar 2010, 12:09 Temat postu: |
|
|
w życiu bym nie przywaliła kobiecie za przespanie się z mom facetem. jest wolna, jakby nie było może sobie robić co jej się żywnie podoba. powody mnie nie obchodzą. ale z niego pewnie zostałaby mokra krwawa miazga jak ktoś ma zobowiazania to powinien się ich trzymać. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Wto 30 Mar 2010, 12:15 Temat postu: |
|
|
Miss, nawet takiej ktora wiedziala ze facet jest zonaty/zajety? Bo ja takiej przywaliłabym bez wahania  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ART. DECO JUBILER gaduła

|
Wysłany: Nie 18 Kwi 2010, 9:14 Temat postu: |
|
|
| Juliette napisał: | Są kobiety, które polują na żonatych mężczyzn, więc nie zawsze rzucająca się w oczy obrączka może nam wyjść na dobre  |
Obrączka to symbol,która ma przypominać nam o małżeństwie,ale od jakiegoś czasu wierzę w wierność i uczciwość ludzi,nawet jeżeli mężczyzna nie nosi obrączki na palcu-z różnych przyczyn, to istnieje jeszcze coś takiego jak granica moralna,sumienie. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Stefcia uzależniony

Dołączył: 27 Cze 2010 Posty: 695 Skąd: Aleksandrów Kujawski/Toruń
|
Wysłany: Nie 27 Cze 2010, 22:57 Temat postu: |
|
|
Słusznie, niech nosi, niezależnie, czy babki będa leciały czy nie Tak to może być, że nie wiedziały, że żonaty.
Mój szef nie nosi obrączki i dla mnie to argument dodatkowy, przykład, że powinien nosić, bo on akurat to latawiec co lata po imprezach i podrywa panienki, a obrączka go "parzy"
Mój chce nosic, ale próbuje negocjowac, by na lewej ręce, bo na prawej mu niewygodnie, nawet obecną, srebrną przełożył na lewą. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 7:17 Temat postu: |
|
|
Ja bym nie chciała, żeby mój mąż nosił obrączkę na lewej ręce. W naszej kulturze tak obrączki noszą wdowcy i jakoś źle bo mi się to kojarzyło  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 11:16 Temat postu: |
|
|
| Liziii napisał: | Miss, nawet takiej ktora wiedziala ze facet jest zonaty/zajety? Bo ja takiej przywaliłabym bez wahania  |
ja nie. jest wolna i niema wobec mnie żadnych zobowiazań. skoro jest żmiją to już sobie wystawia odpowiedni 'papierek'. mnie nic do tego. za to ON ma zobowiązania. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
dorka_smile bywalec

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 12:22 Temat postu: |
|
|
Mojemu M. ksiądz powiedział, że obrączka to nie tylko symbol. Za każdym razem kiedy na nią spojrzy ma mu przypomnieć co i komu przysięgał. Mój M. już nigdy od tamtego czasu nie powiedział, że obrączki nie będzie nosił. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pon 28 Cze 2010, 12:24 Temat postu: |
|
|
Ja bym taką za przeproszniem s*kę zabiła ;] A potem zabiła faceta ;] Po prostu jak sobie pomyślę o zdradzie to włącza mi się mój mały-wielki agresor... A wiem,że jak jestem wściekła to byłabym w stanie tak pobić tą "kobietę",że spokojnie wylądowałaby w szpitalu. Mężowi bym też zdrowo przywaliła co by pluł zębami i potem psychicznie się na nim mściła...
Tak jestem okropnie mściwa ;] |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|