Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

GARNITUR
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 91, 92, 93  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Czw 11 Mar 2010, 14:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

wg mnie matowy albo lekko blyszczacy jest ok ale takie mocno blyszczace mi osobiscie zupelnie nie przypadają do gustu - taki troche wypolerowany mi sie wydaje facet wtedy Rolling Eyes
początkujący
początkujący

PostWysłany: Czw 11 Mar 2010, 16:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

hmm no kryterium główne to przede wszystkim materiały wysokiej jakości najlepiej jakaś wełna z jedwabiem. Gdyż to sprawdzona kombinacja w przypadku mojej osoby uśmiech
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Czw 11 Mar 2010, 19:38    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

my tez szukalismy wełnianego bo taki M wczesniej nosil, z Vistuli. A jak juz przymierzyl swoj obecny, i dopiero pozniej zerknelismy na metke, to sie okazalo ze 100% naturalny sklad - welna i jedwab własnie uśmiech
guru
guru

PostWysłany: Czw 11 Mar 2010, 21:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jak ktoś wybierze garnitur w 100% naturalny to już połowa sukcesu Smile A druga połowa do wybór wysokogatunkowej wełny - ważna jest jej skrętność, która zapewni, żeby pan młody nie był cały wygnieciony.
moderator
moderator

PostWysłany: Pon 15 Mar 2010, 12:47    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Garnitur kupiony:) Jeszcze buty i krawat. Może dziś po to pojedziemy:) Garniak ma kolor ciemnej czekolady:) Lekki połysk, ale nie wypolerowany oczko Najpierw miał być czarny, ale ten bardzo nam się spodobał i kupiliśmy uśmiech Wkleję zdjęcie jak tylko odnajdę kabelek od aparatu Rolling Eyes

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Mar 2010, 12:55    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

marta_ges pokaz koniecznie uśmiech ja bardzo dlugo szukalam ciemnej czekolady ale skonczylo sie to fiaskiem..
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 24 Mar 2010, 14:15    Temat postu: Witajcie Odpowiedz z cytatem

My wspólnie zamierzamy kupować garnitur..nawet wiemy jaki i w jakim typie ma być..kolor ma być czarny..innego koloru mój narzeczony nie bierze wcalę pod uwagę Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy Very Happy ostatnio przez szybę do jednego takiego sklepu z sukienkami na ślub .. garniturami itp. widzieliśmy taki idelany i w sam raz akurat na wystawie była taka reprezentacja garnituru w takim rozmiarze jaki nosi mój narzeczony..powiedziałam mu wtedy że trzeba będzie taki kupić a cena danego garnituru wynosila około 160 lub 200 zł dokładnie nie pamiętam ale jak na taki garnitur to w mirę rozsądna cena uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech uśmiech

Powrót do góry
Juliette
guru
guru

PostWysłany: Sro 24 Mar 2010, 15:03    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

200 zł za garnitur? Shocked Nie obraź się ale radzę poszukać czegoś porządniejszego Wink
kandydat
kandydat

PostWysłany: Sro 24 Mar 2010, 16:20    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Juliette napisał:
200 zł za garnitur? Shocked Nie obraź się ale radzę poszukać czegoś porządniejszego Wink

Jak napisałam że ceny wynosiły mniej więcej około 160 czy 200 dokładnej ceny nie pamiętam gdyż to dawno było Very Happy Very Happy Very Happy Nie gniewam się nawet jeśli dany garnitur kosztowałby te np.200 zł to lepiej opłaca taki się kupić niż wyrzucać w błoto pieniądze na taki sam garnitur np. za te 300 czy 500 zł raz widziałam że niektóre ceny takich garniturów sięgają do nawet 1.000 zł.. Confused Rolling Eyes

Powrót do góry
Agnusss
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Sro 24 Mar 2010, 20:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Trochę za niska wydaje mi się ta kwota, super przecenione garnitury kosztują min. 299 i mają niezbyt modne kroje. My kupiliśmy w miarę tani, bo kosztował niecałe 600zł i to też była posylwestrowa promocja.
Standardowa cena garnitury to własnie ok. 1000.

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość Wyślij email
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Strój Pana Młodego Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 35, 36, 37 ... 91, 92, 93  Następny
Strona 36 z 93

Skocz do: