Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

odchudzanie
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 341, 342, 343  Następny

Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
KiSe
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Mar 2010, 22:04    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Lizii ja już nie narzekam , że nie moge zrzucic 5 kg uśmiech

Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Wto 9 Mar 2010, 23:59    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

KiSe ale ze mnie jest uparciuch i obiecałąm sobie ze osiagne 69kg i juz. I nie ma innej opcji. Najwyzej latem zrobie sobie tydzien na warzywach i owocach, z reszta licze, ze wlasnie latem uda mi sie je ostatecznie zgubic (choc wolalabym do slubu je pozegnac) na truskaweczkach i arbuzie oraz bigosie z cukinii (moge sie tym odzywiac praktycznie bez konca).
gaduła
gaduła

PostWysłany: Sro 10 Mar 2010, 9:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Zostało mi 45 dni do ślubu.
To oznacza 1 kg na 10 dni. Niby niewiele a jednak waga stoi w miejscu.

Jak zupełnie pożegnam np. chlebek to zamienie się w warczącą wredną babę Twisted Evil Nie dość że nie mam słodyczy do słodkiej kawusi z syropem z białej czekolady, to jeszcze chlebek i serek miałabym odstawić?
Powrót do góry
KiSe
guru
guru

PostWysłany: Sro 10 Mar 2010, 10:50    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

no i się zeważyłam i waga pokazała 0,5 kg mniej czyli wyszło , że w 4 tygodnie 1,5 kg mniej

Powrót do góry
ewqa04
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Mar 2010, 14:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Ja w końcu mam 2 kg mniej, uffff

Jeszcze 2 kg i będę się fajnie czuć. Ale już widzę różnice uśmiech Spodnie robią się luźne uśmiech uśmiech
Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Mar 2010, 15:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja nadal 4kg do celu... juz sie chyba nie uda ;/
guru
guru

PostWysłany: Pon 15 Mar 2010, 19:37    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liziii Twój wynik w odchudzaniu robi wrażenie samo przez się uśmiech uśmiech
A może sie okazać, że nawet jeśli zrzucisz te 4 kg, to bedziesz mieć zbyt niską wage i jej po prostu nie będziesz w stanie utrzymać
Powrót do góry
gosia-1606
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pon 15 Mar 2010, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liziii ty i tak jestes geniuszem w odchudzaniu Very Happy

ja od kilku dni ćwicze i próbuje ograniczac moje posiłki ale dla mnie to mega wyzwanie. Chciałabym ok. 5-7kg schudnąć by osiągnąć wagę 53kg. ale nie wiem czy dam rade. powiedzcie mi jakie sa najlepsze cwiczenia na boczki i dolną partie brzucha?
guru
guru

PostWysłany: Wto 16 Mar 2010, 2:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

haha gosia zebym to ja wiedziala to bym nie miala swoich boczkow. Kupilam twister ale coz z tego skoro po kilku skretach moja wątroba wyje o litosc... Confused a hulla hop nie umiem krecic..
na brzuch - brzuszki uśmiech
ewqa - ja dopiero weszlam moim BMI w "normalną" wage, jeszcze moge zgubic 10kg spokojnie i nadal bedzie ok, zadnego niedozywienia ani nic.. Tylko co z tego ;/ Nie moge zgubic a od tygodnia mam taki apetyt ze unikam wagi bo wiem ze sie odwinie za to obzarstwo.. Crying or Very sad
guru
guru

PostWysłany: Wto 16 Mar 2010, 8:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liziii, ja też jestem w BMI, ale w jego górnej granicy. Bo mam taką budowe a nie inną. Gdy ważyłam 6 kg mniej wyglądałam na niedożywioną i musiałam sie autentycznie głodzić, żeby tą wagę trzymać. A będąc 4 kg cięższą mogłam normalnie żyć i od czasu do czasu pozwalać sobie na przyjemności. Tzn, w weekendy nie trzymam diety, bo moje łakomstwo by mnie pokonało i nic bym nie osiągnęła język Często mam napady dużego apetytu, zwłaszcza przed okresem Embarassed Więc chyba to normalne.

Obecne 4 kg ponad normę dorobiłam sobie przez źle dobrane tabletki antykoncepcyjne Sad i to w ciągu 6 tygodni. Zmiana trybu życia też mi nie pomogła lol Ach te późne kolacyjki z ukochanym język , lody, lody, uwielbiam lody zakochany

Reasumując - Liziii, moim zdaniem, Twój organizm ogłosił, że ma dosyć odchudzania. A wiadomo, że trudniejsze jest utrzymanie wagi niż samo odchudzanie
Powrót do góry
Napisz nowy temat   Odpowiedz do tematu    Forum ślubne :: strona główna -> Uroda Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 28, 29, 30 ... 341, 342, 343  Następny
Strona 29 z 343

Skocz do: