|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ewqa04 guru

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 19:42 Temat postu: |
|
|
Liziii - nie zazdroszcze. Mnie by nerwy zjadły. Ja musze mieć wszystko zaplanowane z dużym wyprzedzeniem. Straszny charakter, ale nic nie poradzę. Powiem Ci, że jak szłam zapytać do mojej fryzjerki, to sądziłam, że palnę z terminem na wrzesień, a tu wcale nie.
Mi wczesna godzina odpowiada. Spokojnie zdążę na makijaż, wróce do domku, jeszcze sie odświerze i bedę się stroić.
Ja mam w planach jeszcze zajrzeć do restauracji (żeby sprawdzić czy jest tak jak chciałam ) i do Kościoła, żeby sprawdzić dekoracje Ale nikomu o tym nie powiem, bo pomyślą, że zwariowałam.
No, ale ja muszę wszystko sprawdzić. Muszę... A Wy, jak robicie Zostawiacie wszystko obsłudze, rodzinie  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 21:18 Temat postu: |
|
|
Ja na pewno zajrzę około południa do restauracji. Ustawię winietki i wszystko posprawdzam. Mam to do siebie, że muszę na własne oczy zobaczyć, żeby być spokojniejsza  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ruda87 guru

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 22:37 Temat postu: |
|
|
ja tez muszę mieć wszystko dopilnowane osobiście .... okropna jestem.... ten gatunek człowieka co uważa, że jak nie ja to nikt się tym dobrze nie zajmie
Chociaż jak będę zabiegana w dzień ślubu to chyba będę sobie w stanie troche odpuścić..... ale trochę
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 23:11 Temat postu: |
|
|
ja sie zastanawiam jak to rozegrac.. Bo musi byc ktos na sali kto upewni sie ze winietki sa dobrze rozlozone, ze kazdy ma miejsce, ze koracje sa ok i wszystko sprawnie dziala.. Pewnie mama pojedzie Dobrze by bylo gdyby M pojechal bo mieszka niecaly kilometr od sali, ale tak naprawde wole by sie wyspał do oporu bo jego przygotowania to minimalizm - golenie, kąpiel, ubranie, odbior kwiatow i do mnie.. Jak pospi do poludnia to moze wytrzyma cale wesele moj spioszek  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
..::Nati::.. maniak

|
Wysłany: Pią 12 Mar 2010, 10:32 Temat postu: |
|
|
ewqa04 to mnie wystraszyłaś,ja mam ślub wcześniej niż Ty a żadnej rezerwacji nie dokonałam jeszcze....W jednym salonie jakiś czas temu moja mama się pytałam to miałam jeszcze czas,bo kalendarza jeszcze nie mieli ,więc się uspokoiłam,ale może niepotrzebnie,bo nie wiem jak jest w innych...a ja jeszcze sama nie wiem nawet gdzie chce iść na fryzure w ogóle żałuje,że nie moge załatwić sobie fryzjerki do domu jakoś nie mam ochoty nigdzie wychodzić przed ślubem.
A jeśli chodzi o to,żeby jechać jeszcze w dzień slubu na sale zobaczyć jak i co to nawet do głowy mi to nie przyszło ale w sumie jak tak piszecie,to troche jest w tym racji,ale jakoś nie wyobrazam sobie,żebym ja miała na to czas i ochote pomiędzy fryzjerem a kosmetyczką A nikomu nie ufam z drugiej strony jak sobie,zawsze jak ja sama coś zrobie zobacze to jestem na 100%pewna-już taka jestem zosia samosia hehe Ale z drugiej strony co by mogło być nie tak?wiem,że tą sale pięknie stroją i już wczesniej się umowimy co i jak ,mają przykładowe strojenia,winetek nie zamierzam mieć niech każdy siada jak chce. _________________

Ostatnio zmieniony przez ..::Nati::.. dnia Pią 12 Mar 2010, 10:53, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
katarzyna gaduła

|
Wysłany: Pią 12 Mar 2010, 10:45 Temat postu: |
|
|
Ja fryzjera miałam na 9 potem kosmetyczka. Sama ustawiałam winietki bo chciałam żeby wszystko było jak zaplanowałam na sali. W kosciele tez byłam żeby zobaczyć czy jest OK. A i z zespołam też jeszcze w sobote rozmawiałam czy wszystko pamiętają  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Pią 12 Mar 2010, 11:20 Temat postu: |
|
|
W dzien slubu na sale ani do kosciola wczesniej sie nie wybieram. Sami wszystko stroimy i ustawiamy dzien wczesniej, wiec jestem pewna ze wszystko bedzie tak jak chce. A przez jedna noc chyba dekoracje nie dostana nog i sie nie poprzemieszczaja  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aga.g uzależniony

|
Wysłany: Sob 13 Mar 2010, 15:08 Temat postu: |
|
|
| Coni napisał: | W dzien slubu na sale ani do kosciola wczesniej sie nie wybieram. Sami wszystko stroimy i ustawiamy dzien wczesniej, wiec jestem pewna ze wszystko bedzie tak jak chce. A przez jedna noc chyba dekoracje nie dostana nog i sie nie poprzemieszczaja  |
no to Coni tylko pozazdrościć Ci tego dnia poprzedzającego na przygotowanie dekoracji i wystroju sali, bo My nie mamy takiej mozliwości, gdyż ślub nasz jest w niedzielę, a dzień wcześniej ktoś inny ma tam przyjęcie weselne, cały czas nad tym główkujemy jak to zrobić żeby było wporządku, tym bardziej, że nie wiemy o której godzinie skończy się przyjęcie tamtych PM ehhh, też tak myślałam jak większośc z Was, żeby zaraz po fryzjerze i makijazu pojechać zerknąć na salę, myślę że się wyrobią z posprzątaniem i wystrojem do godz. 17 bo ślub mamy o 16 zobaczymy... _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnusss uzależniony

|
Wysłany: Sob 13 Mar 2010, 17:15 Temat postu: |
|
|
Ja mam ślub o 15.30, a fryzjera umówionego na 10.30. Po fryzurze od razu makijaż.
Zabawnie będę wyglądać z welonem na głowie prowadząc mojego micro vana. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Sob 13 Mar 2010, 20:54 Temat postu: |
|
|
ja mam fryzjera na 9 a slub o 14 .od fryzjera ide do kosmetyczki tzn jadę;p mam nadzieje,że sie wyrobie na czas
Ostatnio zmieniony przez ania123 dnia Nie 18 Kwi 2010, 9:25, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|