Ślub-Wesele.pl - odwiedź nasz portal ! Fryzury ślubne 2016 Komis ślubny Baza firm Życzenia ślubne :: Portal dla nowoczesnych rodziców - AchTeDzieciaki.pl

Forum ślubne Ślub-Wesele.pl

pomarudźmy sobie.....
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 939, 940, 941  Następny

Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz…
Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat  
Autor Wiadomość
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Czw 11 Mar 2010, 19:35    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Kurcze jakis nieprzyjazny uklad planet czy co? wszystkim ktos psuje dzień.
Coni - pokaż pazur Twisted Evil niech wiedzą ze z Tobą sie nie zadziera lol I sciskam kciuki by juz ci na nerwach nie grali a i L by jakos to obrze zniosl uśmiech

Mama dzis zadzwoniła z przeprosinami...wiec sie ładnie obie przeprosiłysmy i jest ok. Ciesze sie bo gryzło mnie to niezmiernie..
guru
guru

PostWysłany: Czw 11 Mar 2010, 20:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coni 3mam kciuki. Siły życzę, Matko czemu ludzie tacy wredni są pytajnik Przecież wiadomo, że przed ślubem każda PM ma tyle stresów, spraw do załatwienia, a najbliżsi zamiast pomóc to tylko kłody pod nogi...

U mnie drugi tydzień nie ma ogrzewania w pracy. Można zamarznąc. Mamy farelki i tym podobne, ale efekt jest mizerny i krótkotrwały Sad Po koniec lutego robić wymianę grzejników w całym budynku wykrzyknik To tylko w Polsce jest możliwe... Evil or Very Mad
Powrót do góry
Ogląda profil użytkownika Wyślij prywatną wiadomość
eve86
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 12 Mar 2010, 7:52    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja chyba chora bede smutny ale plus taki, ze w domu zostane na pare dni Evil or Very Mad lol

Powrót do góry
aga.g
uzależniony
uzależniony

PostWysłany: Pią 12 Mar 2010, 9:45    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a mi ostatnio dłuży się czas, może dlatego że do urlopu mi zostało 2 tygodnie, a ja już się tak doczekać nie mogę, że znowu będę wśród najbliższych w Pl lol, współczuję Wam tych 'zgrzytów' z najbliższymi myślę, że nie tylko PM się stresują ale i ich rodzice także, każdy chce to odstresować i zamiast na plus, dochodzi do większych spięć między PM a rodzicami czy też teściami, napewno to wszystko jest chwilowe i jak już nadejdzie ten Wielki Dzień zapomnicie o tym co było nie przyjemne w tym okresie przygotowań Wink, więcej optymiznu Dziewczyny uśmiech

eve86 współczuje, oby tylko to było lekkie przeziębienie, kuruj się i wygrzewaj pod kołderką Wink

Powrót do góry
kropka
gaduła
gaduła

PostWysłany: Pią 12 Mar 2010, 9:54    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja mam dzisiaj wolne uśmiech zaczal sie dlugi weekend ( jak ja to lubie).
Jestem umowiona z kolezanka na zakupowe szalenstwo. Zmykam sie szykowac.
Milego dnia dziewczynki!

Powrót do góry
Coni
guru
guru

PostWysłany: Pią 12 Mar 2010, 11:53    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Liziii napisał:
Mama dzis zadzwoniła z przeprosinami...wiec sie ładnie obie przeprosiłysmy i jest ok. Ciesze sie bo gryzło mnie to niezmiernie..

Widzisz - masz spoko mame, czasem lapie jakies zawiechy jak my wszyscy, ale idzie sie z nia dogadac. U nas cisza w eterze - tesciu sie troche zaczal odzywac, tesciowa milczy uśmiech Wiecie co, nas po malu ta cala sytuacja zaczyna bawic... Lepiej sie z tego smiac, niz sie denerwowac.
Dzis jedziemy na poszukiwanie ladnego szkla, bo niestety sala nie tego typu "cudami" nie dysponuje... Znalezlismy juz firme musimy tylko pojechac obejrzec co maja do zaproponowania, ceny niestety za wypozyczenie (bo po co mi np. 30 lamek na wino) nie najmniejsze i zastanawiamy sie czy np. szklanek do napojow nie lepiej samemu zakupic. Bo cena za stluczenie jednej lamki 2,5 raza drozsza od wypozyczenia Rolling Eyes

Powrót do góry
Liziii
guru
guru

PostWysłany: Pią 12 Mar 2010, 13:12    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Jesli znajdziecie cos fajnego w atrakcyjnej cenie to why not? Szklanki sie przydadza, zwlaszcza jesli masz zdolnosci do tluczenia uśmiech Moja mama reguralniewymienia szklo w domu..najczesciej podczas zmywania Very Happy Za to ja jak stluke jedna szklanke na 10 lat to juz sporo oczko ale szklanek nigdy za wiele - zrobicie kiedys wieksza impreze to nie bedziesz musiala w trakcie biegac i zmywac oczko
guru
guru

PostWysłany: Pią 12 Mar 2010, 17:08    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

ale mam nerwy ! zaraz ogoś pogryze wykrzyknikwykrzyknik

Powrót do góry
ruda87
guru
guru

PostWysłany: Pią 12 Mar 2010, 20:07    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

a ja Dziewczyny, zostałam sama na weekend Rolling Eyes

A. pojechał na coś w rodzaju warsztaty prawnicze/spotkanie absolwentów (czytajcie: starych dobrych kumpli) ze studiów ..... będzie troche wykładów plus 3 dni alkoholowej zabawy jak za Jego studenckich czasów .... niestety miejsca były ograniczone i nikt nie brał osób towarzyszących. A niech się bawi, niech odpocznie Smile

Tylko że pierwszy raz któreś z nas wyjechało osobno i już zaczęłam tęsknić.... a do poniedziałku jeszcze wieczność Sad
Powrót do góry
..::Nati::..
maniak
maniak

PostWysłany: Pią 12 Mar 2010, 22:19    Temat postu: Odpowiedz z cytatem

Coni a pozwól,że zapytam wy mieszkacie z teściami??że tak czesto się z nimi widujecie i mają okazje się tak wtrącać w wasze przygototwania?
bo ja z moimi to się dośc rzadko widuje,a o przygotowaniach to co najwyżej bardziej ich informuje,ale im chyba taki układ dość odpowiada na szczęście oczko

Powrót do góry
Napisz nowy temat   Ten temat jest zablokowany bez możliwości zmiany postów lub pisania odpowiedzi    Forum ślubne :: strona główna -> Pomarudzić dobra rzecz… Wszystkie czasy w strefie CET (Europa)
Idź do strony Poprzedni  1, 2, 3 ... 305, 306, 307 ... 939, 940, 941  Następny
Strona 306 z 941

Skocz do: