|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
sierraole gaduła

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 18:04 Temat postu: |
|
|
musz powiedziec ze nietypowe - takicj jeszcze nie spotkalam
mam jedne peep toe z takim obcasem i noszą sie swietnie wiec powinny byc wygodne _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
San maniak

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 18:31 Temat postu: |
|
|
Musze przyznać, ze ladne chociazja nie lubie otwartych palców. (a do ślubu podobno przynoszą pecha, i własnie dlatego jestem dumna z Ciebie, ze takich chcesz) _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Coni guru

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 19:05 Temat postu: |
|
|
Butki ladne A przesadami sie nie martwie - tez mam buty bez palcow i mam to w nosie. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
San maniak

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 19:09 Temat postu: |
|
|
I bardzo dobrze. Ja wprawdzie mam z [palcami bo tych bez nie lubię, ale uważam, ze but nic nie moze za niepowodzenie zwiazku  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 19:19 Temat postu: |
|
|
bo to przesad mowiacy ze niby szczescie przez te buty ucieka (te dziury w palcach)... coz, ja nie zauwazylam by moje szczescie na codzien tkwilo w tamtej szczegolnej okolicy wiec w dniu slubu chyba sie nie przemiesci A ze mam duzą stope (42...) to wole odkryte paluszki, w razie gdyby stopka miala spuchnąc i upijac.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kasi_a bywalec

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 19:58 Temat postu: |
|
|
Ja wychodzę z założenia, że ślub jest jeden na całe życie więc i butki niech sobie będą na jeden raz
A wygodne są bardzo, mimo że ten obcas jest raczej cienki będę tańczyć i tańczyć  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kociątko81 gaduła

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 21:23 Temat postu: |
|
|
No jasne że mogą być kupione na raz Napisałam przecież że są śliczne, a to że więcej ich kasi_a nie założy świadczy o tym, że są wybitnie weselne |
|
| Powrót do góry |
|
 |
sierraole gaduła

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 15:23 Temat postu: |
|
|
Co za głupota z tą dziurą na palcach!Pierwszy raz słysze ten przesąd i mam go głeboko w .... Moje butki są śliczne i będę w nich najszczęśliwszą żoną na świecie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
kociątko81 gaduła

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 15:47 Temat postu: |
|
|
sierraole przesąd niestety taki istnieje Też o nim słyszałam. Ale zdradzę Ci sekret-jest na to sposób. Trzeba buty postawić na dzień przed ślubem na oknie, żeby szczęście zechciało do nich wejść i nie uciec  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|