|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
Sasetka maniak

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 14:40 Temat postu: |
|
|
[quote="Sadie"] | metka napisał: | foch jest najlepszy jeszcze z przytupem i z pół obrotu
i z piacha w oku Jak to bylo? "Mow mi Diego ,wladca piachy i siniaka" Ja na mojego raz wrzasnelam. Az usiadl bo takich decybeli wtedy dostalam ze az psy uciekly od stol |
Ostra jesteś skoro aż psy się pochowały  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Annoula gaduła

|
Wysłany: Sro 10 Mar 2010, 22:22 Temat postu: |
|
|
Przedewszystkim za to, że jest sensem mojego życia. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
iwonaryki kandydat

|
Wysłany: Pon 29 Mar 2010, 15:42 Temat postu: |
|
|
Za co kocham mojego D. Za to że jest strasznie bardzo ODPOWIEDZIALNY rozważny,mądry,szczery,troskliwy,prawdomówny za to że kocha mnie pomimu tylu wad i mojego dość uciążliwego charakteru że wspiera,pomaga mi w wychowywaniu mojego syna z poprzedniego związku że jest wspaniałym ojcem dla mojego dziecka... a najbardziej kocham go za wszystko gdyż jest dla mnie całym światem i wiem że nie możemy bez siebie żyć
" ... A jeśli Ja umrę wcześniej od Ciebie to co zrobisz ...
Ja umrę zaraz po Tobie gdyż po co mamy żyć bez siebie ... " . _________________ Synek 15.12.2004.r Córeczka 04.05.2011.r
Córeńka 20.05.2012.r .
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
pannasandy kandydat

|
Wysłany: Sob 24 Kwi 2010, 17:20 Temat postu: |
|
|
ZA CO GO KOCHAM ZA TO ŻE JEST.
ZA TO ŻE ROZMAWIAMY O WSZYSTKIM, ZA TO ŻE KOCHA MNIE I ZA TO ŻE WIDZI NIE TYLKO MOJE ZALETY ALE TEŻ I WADY. I ZA TO ŻE JAK ON TO MÓWI JESTEM MIŁOŚCIĄ JEGO ŻYCIA.
JA RÓWNIEŻ WIEM ŻE MA WADY ALE TE WADY TO NIC W PORÓWNANIU Z ZALETAMI  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
gabi8_9 maniak

|
Wysłany: Pią 16 Lip 2010, 18:49 Temat postu: |
|
|
Za co kocham moją drugą połówkę?
Za to że jest!
Za to że mogę na niego liczyć w każdej sytuacji!
Za to że jest odpowiedzialny!
Za to że mnie rozumie!
Za to że jest cierpliwy!
Za to że ma swoje wady i zalety!
Za to .....
Jest tego tak wiele że nie jestem w stanie tego wymienić wszystkiego! _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnes22 uzależniony

|
Wysłany: Sob 17 Lip 2010, 7:30 Temat postu: |
|
|
Za co go kocham, tyle jest tego, że nie wiem od czego zacząć....Kocham go za to, że jest zawsze przy mnie, w radości i ciężkich chwilach, pomaga mi rozwiązywać moje problemy, jest troskliwy, opiekuńczy, odpowiedzialny, wiem, że zawsze mówi mi prawdę, nie okłamuje mnie, i co najważniejsze wiem, że jest ze mną właśnie dlatego, że mnie kocha.  _________________
"Kochać to znaczy dawać siebie całego drugiej osobie" |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Sob 17 Lip 2010, 14:07 Temat postu: |
|
|
za wczoraj,za dzisiaj i za jutro  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
emi0112 uzależniony

Dołączył: 11 Maj 2010 Posty: 763 Skąd: za górami za lasami.....
|
Wysłany: Pon 19 Lip 2010, 8:44 Temat postu: |
|
|
Za co KOCHAM mojego R.?
Za to że jest
Że moge na niego liczy
Że się mna opiekuje
Za to że jest troskiliwym i dobrym człowiekiem
za to że mnie Kocha za to jaka jestem
za to że mnie rozumie
za to że razem planujemy naszą przyszłość
Za to..................................................
i Za to że nie możemy bez siebie żyć  _________________
"Nie obiecuję Ci wiele, bo tylko po prostu siebie."
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
alligatorka kandydat

|
Wysłany: Pon 19 Lip 2010, 17:02 Temat postu: |
|
|
że ze mną wytrzymuje ciągle  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Justyś:) maniak

|
Wysłany: Pon 19 Lip 2010, 19:06 Temat postu: |
|
|
Za to że jest. Za to że jest cierpliwy dla mnie, za to że bardzo wiele mi wybaczył... za to że troszczy się o mnie, za to że nie jest lekkoduchem, że jestem dla niego najważniejsza, że nauczył mnie kochać, za to że potrafi być bardzo uczuciowy, wspiera mnie silnym ramieniem. Kiedy jest obok, czuję się bezpiecznie.Za to że jak się kłócimy to mnie nie ignoruje. Za to że wytrwale oducza mnie marudzenia. Za to że nie zabiłby nawet muszki(oczywiści nie obejmuje to komarów).Za te jego cudowne oczy, za jego ciepło. Za to że potrafi docenić kiedy się ładnie ubiorę, uczeszę:)za to że ni stąd ni zowąd potrafi zaskoczyć mnie bardzo miłym komplementem.Za to że jest człowiekiem wyjątkowym bez którego nie wyobrażam sobie życia. Za to że nadaje sens mojemu życiu...Za naszą wspólną przyszłość... _________________
(...) żadne serce nie cierpiało nigdy, gdy sięgało po swoje marzenia... |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|