|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
ruda87 guru

|
Wysłany: Czw 4 Mar 2010, 23:27 Temat postu: |
|
|
oooo to fajnie zadowolony mężczyzna = ładnie wyglądający mężczyzna  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Czw 4 Mar 2010, 23:48 Temat postu: |
|
|
Na pewno wyjdzie fajnie a pas i mucha właśnie bardzo fajnie ożywiają cały strój. A poza tym jestem chyba ślubnie chora na bordo  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leila uzależniony

|
Wysłany: Pon 8 Mar 2010, 9:15 Temat postu: |
|
|
nie lubie jasnych garniturów typu biały czy ecri kolezanka miała w pażdzierniku i jeszcze białe buty pan młody z czubami  _________________ szczęścia i miłości,fortuny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Pon 8 Mar 2010, 9:19 Temat postu: |
|
|
Oj jasny garnitur to wg mnie też odpada, a jak widzę białe buty (poza ewentualnymi adidasami) to jestem chora  _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Miya bywalec

|
|
| Powrót do góry |
|
 |
Liziii guru

|
Wysłany: Pon 8 Mar 2010, 12:47 Temat postu: |
|
|
Mnie sie podoba jasny brąz, cappuccino taki Fajny, modny, ladnie wyglada jesli pasuje do urody mezczyzny. Bialy czy kremowy jakos nie sa w moim guscie.. No chyba ze na slub na plazy w Miami...  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Agnusss uzależniony

|
Wysłany: Pon 8 Mar 2010, 12:53 Temat postu: |
|
|
Garnitur w kolorze cappucino jest rewelacyjny, ale na ślub podobają mi się ciemniejsze kolory. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
digitaleye początkujący

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 10:45 Temat postu: |
|
|
Jako, że powoli zbliża się termin ślubu to z moją ukochaną postanowiliśmy bardziej zainteresować się tematem dodatku do sukni ślubnej w postaci męskiego stroju. Ja też jestem zdania, że ten wyjątkowy dzień to przede wszystkim dzień Panny młodej, która powinna być główną atrakcją (zarówno dla go _________________ Mój ślub już niedługo... a żona będzie na długo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
digitaleye początkujący

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 11:02 Temat postu: |
|
|
No ale wracając do tematu szukamy garnituru no i w końcu udało się wytypować takie TOP 3, którym zamierzam się pochwalić i wypytać zarazem o to co sądzicie na ten temat:
Ehh piękny jest . Lubię takie "błyskotki" w sensie, jak garnitur pokazuje jakiś charakter.
Tutaj z kolei fantastyczna jest kamizelka, która stanowi dopełnienie całości
3 zdjęcie wstawię jak tylko podjadę do sklepu i zrobie mu zdjęcie bo nie mogłem go znaleźć w internecie, nie mają strony czy co . _________________ Mój ślub już niedługo... a żona będzie na długo  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Juliette guru

|
Wysłany: Czw 11 Mar 2010, 13:35 Temat postu: |
|
|
Wszystko zależy od tego jaki jest skład materiału Ja na tej podstawie oceniam garnitur, bo większość ma bardzo podobny fason. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|