|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
niunia32 maniak

|
Wysłany: Sob 14 Lis 2009, 23:09 Temat postu: |
|
|
tak, pewnie gdyby u mnie w kościele było by podpisywanie na ołtarzu czy w Zakrystii, to bym inaczej mówiła, no ale mnie się tak podoba.
u mnie też ksiądz prosi młodych i świadków do podpisania papierków, idzie z nimi pokazuje co gdzie podpisać i w ogóle _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Sob 14 Lis 2009, 23:25 Temat postu: |
|
|
Niunia32, ja nie twierdzę, że mi się tak nie podoba. Czasami jest tak, że się nie przeskoczy zasad panujących w parafii i trzeba je zaakceptować. Ja mam o tyle dobrze, że ślubu udzielą nam moi 3 przyjaciele, więc wiele rzeczy możemy ustalać wg. własnych upodobań. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
niunia32 maniak

|
Wysłany: Sob 14 Lis 2009, 23:54 Temat postu: |
|
|
| florzak napisał: | | Niunia32, ja nie twierdzę, że mi się tak nie podoba. Czasami jest tak, że się nie przeskoczy zasad panujących w parafii i trzeba je zaakceptować. Ja mam o tyle dobrze, że ślubu udzielą nam moi 3 przyjaciele, więc wiele rzeczy możemy ustalać wg. własnych upodobań. |
dokładnie  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
florzak guru

|
Wysłany: Sob 14 Lis 2009, 23:59 Temat postu: |
|
|
|
 |
ania123 uzależniony

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 8:47 Temat postu: |
|
|
| my tez bierzemy konkondratowy. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marzen75 kandydat

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 9:27 Temat postu: |
|
|
| ania123 napisał: | | my tez bierzemy konkondratowy. |
My także _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
aga.g uzależniony

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 10:01 Temat postu: |
|
|
| ania123 napisał: | | my tez bierzemy konkondratowy. |
oraz My  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
KingaSzczecin początkujący

|
Wysłany: Pią 26 Lut 2010, 18:12 Temat postu: |
|
|
My tez  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kingusia_86 bywalec

|
Wysłany: Pon 1 Mar 2010, 20:18 Temat postu: |
|
|
Również biorę ślub konkordatowy. Tak czytam o tym podpisywaniu dokumentów i powiem Wam, że nie byłam jeszcze na ślubie ( w sumie było ich 10 do tej pory, a może i więcej ), na którym podpisywało się dokumenty podczas mszy, czy w ogóle na widoku. Zawsze działo się to przed mszą, podejrzewam, że w Zakrystii, ale nie jestem pewna. Dzisiaj byłam ustalić termin z księdzem i mówił właśnie, że dokumenty podpisuje się przed mszą. Oczywiście każda Parafia może robić inaczej. _________________
=) Szczęśliwa żonka! |
|
| Powrót do góry |
|
 |
straszna_dama guru

|
Wysłany: Czw 18 Mar 2010, 22:13 Temat postu: |
|
|
Z tymi dokumentami to naprawdę różnie. Bywałam i na takich ślubach, że wszystko na końcu mszy i chwała Najwyższemu, jak trafiłam na nierzępolącego organistę, który w ten czas obecnym przygrywał.
Przy okazji - my też konkordatowy bierzemy  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|