|
Forum ślubne Ślub-Wesele.pl
|
|
| Zobacz poprzedni temat :: Zobacz następny temat |
| Autor |
Wiadomość |
florzak guru

|
Wysłany: Wto 8 Gru 2009, 23:29 Temat postu: |
|
|
| violinist83 napisał: | My robimy wspólną imprezę Panieńsko-Kawalerską
Ponieważ nie robimy poprawin zapraszamy znajomych na wielką bibę tydzień przed Żadnych gołych bab i chłopów
(no chyba, że któremuś z gości strzeli do głowy i sam się zaoferuje..hihi )
Nie stać nas, że by zaprosić na wesele wszystkich, których byśmy chcieli, dlatego sprosimy tych, którzy będą
(że by się ludzie zapoznali i na weselu fajnie bawili)
i tych, dla których zabraknie miejsca (że by i z nimi pobalować Hey!! ) |
To podsunęłaś nam super pomysł My myśleliśmy o zrobieniu jakiegoś grilla dzień po lub tydzień po dla znajomych.
A wszelkim typom rozbierania (nie dotyczy to po procentowych gości) mówimy oboje zdecydowane nie. _________________
   |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marcy kandydat

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 1:51 Temat postu: |
|
|
tak dla rozluźnienia tematu:
<on> Sory, że wczoraj nie wpadłem - kumpel miał wieczór kawalerski...
<ona> Na wieczorach kawalerskich zawsze jest pełno dziwek!
<on> No co ty! To wieczór kawalerski! Nie zabiera się dziewczyn!
<ona> Ty chyba myślisz, że ja nigdy na wieczorze kawalerskim nie byłam...
swoją drogą violinist83 Wasza opcja jest do tej pory najlepsza ze wszystkich ktore moglyby sie wiazac z wieczorem kawalerskim/panienskim,
zwlaszcza ze nasze 'wesele' bedzie tylko ze znajomych bo rodzina bedzie tylko na uroczystym obiedzie po slubie - to tym bardziej, a niech sie poznają  _________________ "Ale czy wersja beta nie wprowadzi rutera w furie, zgwałci mi kota, podpali chatę i wybiegnie ze sprzętem AGD ?"
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
cilusia000 kandydat

|
Wysłany: Pon 8 Lut 2010, 11:04 Temat postu: |
|
|
| violinist83 napisał: | My robimy wspólną imprezę Panieńsko-Kawalerską
Ponieważ nie robimy poprawin zapraszamy znajomych na wielką bibę tydzień przed Żadnych gołych bab i chłopów
(no chyba, że któremuś z gości strzeli do głowy i sam się zaoferuje..hihi )
Nie stać nas, że by zaprosić na wesele wszystkich, których byśmy chcieli, dlatego sprosimy tych, którzy będą
(że by się ludzie zapoznali i na weselu fajnie bawili)
i tych, dla których zabraknie miejsca (że by i z nimi pobalować Hey!! ) |
My tez robimy tydzien przed impreze ,jakby to mozna nazwać paniensko-kawalerską Doszliśmy w koncu do kompromisu i jestesmy zadowoleni. Co dla niektórych ten pomysł wydaje sie nie do przyjęcia, ale nam to "wisi" Choć te osoby i tak napewno przyjdą na te impreze. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
leila uzależniony

|
Wysłany: Wto 9 Lut 2010, 21:56 Temat postu: |
|
|
bez striptizu ale wole osobne wieczory dla panien i osobne dla facetów _________________ szczęścia i miłości,fortuny  |
|
| Powrót do góry |
|
 |
justwhisper kandydat

|
Wysłany: Pią 19 Lut 2010, 14:03 Temat postu: |
|
|
Temat dość pikatny bo oglądanie obcych facetów/lasek ciężko troche zaakceptować, z drugiej strony.. Jeśli miałaby to być pewnego rodzaju gwarancja, że od tej pory (od ślubu) nie będzie się już myślało o innych to może warto zacisnąć zęby? Ten 1 raz? |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Lady_S. guru

|
Wysłany: Pią 19 Lut 2010, 15:35 Temat postu: |
|
|
Czyli będąc w związku z osobą którą kochasz i np planujesz ślub tak beztrosko myślisz o innych? Snujesz fantazje czy coś w ten deseń? hmm osobiście nie chciałabym,żeby mój facet miał na wieczorze kawalerskim striptizerkę. Ja też nie chcę,żeby jakiś facet dla mnie tańczył, nie odczuwam takiej potrzeby i jestem na tyle rozrywkową osobą,że będę bawić się wyśmienicie na wieczorze panieńskim bez takiej "atrakcji". A jeśli znajomi planują wywinąć takie numery to zrobimy wspólny wieczór i oboje będziemy się widzieć..
no i chyba jednak mimo wszystko,mimo zupełnego zaufania to jest obawa,że taka panna może zajść za daleko.. |
|
| Powrót do góry |
|
 |
MissIndependent moderator

|
Wysłany: Pią 19 Lut 2010, 17:07 Temat postu: |
|
|
| justwhisper napisał: | Temat dość pikatny bo oglądanie obcych facetów/lasek ciężko troche zaakceptować, z drugiej strony.. Jeśli miałaby to być pewnego rodzaju gwarancja, że od tej pory (od ślubu) nie będzie się już myślało o innych to może warto zacisnąć zęby? Ten 1 raz? |
ale zacisnąć zęby na co?? na striptiz czy coś więcej?? bo przecież nie musi skończyć się na obejrzenie striptizu. poza tym, to żadna gwarancja. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
marta_ges moderator

|
Wysłany: Wto 23 Lut 2010, 0:56 Temat postu: |
|
|
dla mnie striptiz to trochę przegięcie i zdecydowanie bym czegoś takiego na swoim wieczorze nie chciała. Ł. powiedział, że on tez nie chce, a ja mu wierzę i ufam. Tylko boję się co wymyślą jego koledzy i brat, bo już coś ostatnio słyszałam, że planują coś "super". Jeden z nich po pijaku się prawie wygadał, ale inny go powstrzymał Nie chciałabym żeby jakaś łatwa panienka kręciła tyłkiem przed moim Ł. albo się do niego dobierała.. _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
San maniak

|
Wysłany: Wto 23 Lut 2010, 9:23 Temat postu: |
|
|
Mój Mężuś to na początku nie potrafił zrozumieć czemu ja tego tak nienawidze i czemu sobie tego nie życzę. Ale miałam swój dobry argument i juz mu sie odechciało  _________________
 |
|
| Powrót do góry |
|
 |
Kathleen maniak

|
Wysłany: Sob 13 Mar 2010, 18:39 Temat postu: |
|
|
Masakra! Moim zadniem striptiz to bardzo duże przegięcie! Więcej, moim zdaniem to zdrada!

Ostatnio zmieniony przez Kathleen dnia Pią 17 Wrz 2010, 0:01, w całości zmieniany 1 raz |
|
| Powrót do góry |
|
 |
|
|